Μια ακόμα ψηφοφορία για τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού αλλά σε αρκετά φιλική ατμόσφαιρα, διεξάγεται στην κουζίνα του MasterChef 5. Μαζί με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας χάσει από τον Τζιοβάνι Σκαράτζι στη δοκιμασία ασυλίας followthechef, θα βρεθούν άλλοι δύο παίκτες, έτοιμοι, αναγνωρίζοντας τα λάθη τους, να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη χρυσή δεκάδα.

Η θεματολογία της εβδομάδας στην ασιατική κουζίνα συνεχίζεται, και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, από τον Γιώργο Βενιέρη. Ο Ιωάννης, έχοντας δοκιμάσει άπειρες φορές τα πασίγνωστα bao bunsτου chef Βενιέρη, νιώθει πιο σίγουρος για τη δοκιμασία και με συναισθήματα συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού, παίρνει τη θέση του στον τελευταίο πάγκο.

Είναι από τις λίγες φορές στον διαγωνισμό, που ο εξώστης δεν επεμβαίνει χωρίς λόγο. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο οριακός χρόνος, που έχουν τα παιδιά στη διάθεσή τους, μπορεί να χαθεί σε άσκοπες κουβέντες. Κάποιοι προβλέπουν το αποτέλεσμα, γεγονός που δεν αρέσει σε όλους, όμως το να ερμηνεύουν ρεαλιστικά τις εμφανείς αστοχίες στα πιάτα κάποιων από τους τρεις υποψήφιους, είναι αναπόφευκτο. Η μέρα στην κουζίνα κλείνει με δάκρυα και βουβά βλέμματα από τον εξώστη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.