Ζώδια σήμερα 30/03 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 30/03 Κριός .

Σήμερα ίσως χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη κάποια από τα σχέδιά σας, και να βασιστείτε στην τύχη. Το στοιχείο του απροσδόκητου μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά, οπότε ενστερνιστείτε το αντί να προσπαθήσετε να το κρατήσετε μακριά. Αν αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους θα αισθανθείτε μια αίσθηση απελευθέρωσης. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας αντί να βασίζεστε ολοκληρωτικά στην λογική σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Μην αφήσετε τη θετική ενέργεια της σημερινής μέρας να σας προσπεράσει. Αξιοποιήστε την όσο το δυνατόν καλύτερα, οπότε μην διστάσετε να ξεκινήσετε από νωρίς και να συνεχίσετε μέχρι αργά. Σταματήστε να σκέφτεστε και αναλάβετε δράση. Μην χρονοτριβείτε άλλο.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φτιάξετε τους δικούς σας κανόνες, γιατί πραγματικά δεν είστε ευχαριστημένοι με τους υπάρχοντες. Προσέξτε να το κάνετε αφού πρώτα κατανοήσετε τις πλήρεις επιπτώσεις για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. Με κάθε τρόπο, εάν αισθάνεστε ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι σωστά, λάβετε μέτρα για να τα αλλάξετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιορίζεστε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

 

 

Ζώδια σήμερα 30/03 Καρκίνος

Οι ενέργειές σας μπορεί να είναι απρόβλεπτες και αυθόρμητες σήμερα, αλλά θα είναι αποτελεσματικές. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη. Μπορεί να αισθάνεστε πιο έξυπνοι από ότι συνήθως. Οι ιδέες θα έρχονται συνεχώς, αρκεί να έχετε ανοιχτό μυαλό για να τις δείτε όταν εκδηλώνονται.

Ζώδια Λέων

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και να δείτε τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας. Ίσως είστε τόσο συγκεντρωμένοι προς έναν συγκεκριμένο στόχο που δεν βλέπετε τίποτε άλλο μπροστά σας. Μπορεί να μην γνωρίζετε καν ότι αυτές οι εξωτερικές ενέργειες έχουν τεράστια επίδραση σε ό,τι συμβαίνει μέσα σας.

Ζώδια Παρθένος

Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των γύρω σας σήμερα. Μόνο και μόνο επειδή κάποιος θέλει να κάνετε κάτι δεν σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να υποχωρήσετε. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για εσάς, οπότε φροντίστε να μην αφήνετε κανέναν να σας την στερήσει.

 

Ζώδια σήμερα 30/03 Ζυγός

Δεν είστε συγκεντρωμένοι σήμερα. Μπορεί να βρίσκεστε στη μέση μιας εργασίας και ξαφνικά να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι ήταν αυτό που υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνετε. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε καλύτερα την ενέργειά σας και τον τρόπο που τη χρησιμοποιείτε. Βεβαιωθείτε ότι δεν βάζετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας, σπαταλώντας τους πολύτιμους πόρους σας σε ασήμαντα πράγματα.

Ζώδια Σκορπιός

Μπορείτε να βασιστείτε στην καλή σας τύχη για να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι χωρίς να ανησυχείτε ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιοι πως με ό,τι και αν καταπιαστείτε θα λειτουργήσει άψογα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Τοξότης

Έχετε σηκώσει τις άμυνές σας και προσπαθείτε να απομακρύνετε άτομα και καταστάσεις για να μην σας πιάσουν απροετοίμαστους. Μην υψώνετε τοίχους ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και ευέλικτοι στις επαφές σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάτι που ανήκει στον κύκλο του μεταφυσικού θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κόσμο σας σήμερα. Η πρώτη σας αντίδραση μπορεί να είναι να απομακρυνθείτε από αυτό. Πιστέψτε στη δύναμη της σκέψης. Επιδιώξτε με ζέση όσα θέλετε να επιτύχετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

 

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι οι ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας τροφοδοτούνται από εγωιστικά κίνητρα. Μπορεί να είστε ο μόνος που βλέπει πραγματικά τι συμβαίνει. Καταλαβαίνετε πως λειτουργούν τα πράγματα αλλά αισθάνεστε ανίσχυροι να τα αλλάξετε. Προς το παρόν μαζέψτε πληροφορίες και αναλαμβάνετε δράση αργότερα.

Ζώδια Ιχθύες

Βρείτε έναν τρόπο να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στη ζωή σας. Στην προσπάθεια σας να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους γύρω σας, μπορεί να ρίχνετε τον εαυτό σας. Και πριν καλά-καλά το καταλάβετε, ενδέχεται να κολλήσετε με άτομα, καταστάσεις και δεσμεύσεις, που δεν σας ικανοποιούν. Σπάστε τις αλυσίδες όσο είναι καιρός.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο