Ζώδια σήμερα 29/03 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 29/03 Κριός .

Εάν δεν έχετε πάρει την αγάπη που θέλετε τον τελευταίο καιρό, ίσως είναι επειδή δεν την έχετε ζητήσει. Εάν έχετε μια σχέση αλλά νιώθετε ότι δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας, μιλήστε του/της ειλικρινά για το τι θέλετε, προκειμένου να είστε ευτυχισμένοι. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο δυναμική προσέγγιση για να γνωρίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Μη διστάσετε να διαταράξετε τις ισορροπίες για ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Στην προσπάθειά σας να μην ταράξετε τα νερά και να διατηρήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, έχετε παραμελήσει τις επιθυμίες σας. Οι συμβιβασμοί μπορεί να είναι απαραίτητοι σε μια σχέση, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλετε υπερβολικές προσπάθειες. Μήπως προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι σε κάποιον/α; Δεν είστε ανίκητοι και καλό θα είναι να το θυμάστε. Κάντε πράγματα για εσάς και όχι για να αποδείξετε κάτι στους άλλους, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Ζώδια σήμερα 29/03 Καρκίνος

Η φυσική σας ενέργεια είναι ισχυρή σήμερα. Η επιθυμία σας για πάθος και αγάπη είναι επίσης έντονη. Συνδυάστε αυτές τις δύο δυνάμεις για μια παθιασμένη νύχτα έρωτα. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε την προσοχή σας σε κάποιον/α που δεν την αξίζει.

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά στην ερωτική σας ζωή. Ίσως η προσέγγιση κάποιου/κάποιας ήταν πολύ επιθετική. Ίσως ήσασταν πολύ πιεστικοί με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η ένταση αυξάνεται και δημιουργεί δυσαρμονία. Ίσως πρέπει να εξετάσετε τη δυναμική της σχέσης σας. Οι δύσκολες στιγμές μπορεί να δείχνουν ότι ο μήνας του μέλιτος έχει τελειώσει.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή έχει πάρει φωτιά. Έχετε ένα απίστευτο πάθος για αγάπη, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα επιθυμητούς. Συνδεθείτε με κάποιον/α, που μοιράζεται τη δίψα σας για περιπέτεια και αυθορμητισμό. Χρειάζεστε κάποιον/α που μπορεί να συντονιστεί με την δυναμική σας ενέργεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

Ζώδια σήμερα 29/03 Ζυγός

Εάν τα πράγματα δεν πάνε ομαλά στην σχέση σας, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Σε μια σχέση φταίνε πάντα και οι δύο. Μιλήστε ειλικρινά με τον/την σύντροφο σας για το πώς αισθάνεστε. Όσο πάθος και αν υπάρχει ανάμεσά σας, η πραγματική κόλλα που συγκρατεί την σχέση σας είναι η ειλικρίνεια, η ευαισθησία και η αμοιβαία κατανόηση.

Ζώδια Σκορπιός

Η σεξουαλική σας ορμή είναι πολύ δυνατή σήμερα. Είναι σχεδόν το μόνο πράγμα που σκέφτεστε. Κάθε άτομο που συναντάτε σας προκαλεί συναισθήματα, ακόμη και αν έχετε ήδη δεσμευτεί με κάποιον/α. Εάν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Βάλτε περισσότερο πάθος στην ερωτική σας ζωή. Προκαλέστε τον/την σύντροφό σας. Όσο πιο τολμηροί είστε, τόσο μεγαλύτερη ανταπόκριση θα έχετε. Ακόμα κι αν σας αρέσει να σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα και να παίρνετε τα πράγματα αργά, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε την ανάποδη προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι πρόσφατες συγκρούσεις με το ταίρι σας σας έχουν θυμώσει. Πρόκειται για ένα πού ισχυρό συναίσθημα και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τσακωθείτε. Αφήστε στην άκρη τα όπλα και τείνετε κλάδο ελαίας. Χρησιμοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια για να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσά σας. Εκτονώστε την κατάσταση, περνώντας μια νύχτα πάθους με τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

Ζώδια Υδροχόος

Δεν είστε και πολύ τυχεροί στα θέματα καρδιάς τον τελευταίο καιρό και μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση. Προσέξτε να μην κάνετε κάτι μόνο και μόνο για να μην αισθάνεσθε αδρανείς. Ίσως η καλύτερη τακτική τώρα να είναι να χαλαρώσετε και να περιμένετε την τέλεια σχέση να έρθει αυτή σε εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Ο έρωτας και το ειδύλλιο είναι στην ατμόσφαιρα σήμερα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αντί για ένα παθητικό, ήρεμο συναίσθημα, έχετε ανάγκη από πάθος και ένταση. Αισθάνεστε την επιθυμία να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο