Ζώδια σήμερα 28/03 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 28/03 Κριός .

Τα πράγματα παίρνουν μια δραματική τροπή για εσάς σήμερα. Μπορεί να φαίνεται ότι όλα λειτουργούν εναντίον σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε τις ισορροπίες σας και να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική για όσα σας απασχολούν στην ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Αφήστε την δημιουργική σας ενέργεια να μεγαλουργήσει σήμερα. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην έχετε την πειθαρχία ή τη δέσμευση να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε έργο ξεκινήσετε σήμερα. Ενώστε τις ψυχικές και συναισθηματικές σας δυνάμεις και βάλτε τις να δουλέψουν μαζί σε έναν κενό καμβά. Φέρτε την ομορφιά στον κόσμο αφήνοντας τον εαυτό σας να λάμψει.

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή θα είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς. Επιτέλους έχετε καταφέρει να κατανοήσετε σε βάθος τις διαδικασίες σκέψης και τα εσωτερικά σας συναισθήματα. Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και στοργικοί με τους γύρω σας και εξαιτίας αυτού οι άνθρωποι έλκονται προς το μέρος σας.

Ζώδια σήμερα 28/03 Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διάφορες δύσκολες καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Ό,τι και αν κάνετε δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Ίσως η αναποφασιστικότητα σας είναι αυτή που σας δυσκολεύει και δεν μπορείτε να είστε αποτελεσματικοί. Η χαλαρή σας στάση διευκολύνει τους άλλους να σας χειραγωγούν. Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης.

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να αναδείξετε περισσότερο την καλλιτεχνική και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στην αρχή θα δυσκολευτείτε να το βρείτε αλλά μην ανησυχείτε. Τελικά η καρδιά και το μυαλό σας θα καταφέρουν να συντονιστούν και θα είναι πιο εύκολο για εσάς να εκφράσετε το πώς ακριβώς αισθάνεστε.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες που θέλετε να βάλετε τα καλά σας αλλά δεν έχετε να πάτε κάπου. Μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες. Ακολουθήστε την καρδιά σας στην χώρα της φαντασίας σας. Η απάντηση που ψάχνετε βρίσκεται πολύ κοντά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι κοντά αλλά παράλληλα μακριά. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Πάρτε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας και προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Ζώδια σήμερα 28/03 Ζυγός

Η σημερινή είναι μια φανταστική μέρα για εσάς. Όλα τα κομμάτια της ζωής σας φαίνεται να μπαίνουν στην θέση τους. Βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου ξεκινούν νέοι κύκλοι στην ερωτική σας ζωή και καινούργιες δραστηριότητες. Θα πρέπει να σκεφτείτε πώς οραματίζεστε το μέλλον σας. Η καρδιά και το μυαλό σας λειτουργούν αρμονικά, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να κάνετε τα σχέδιά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία αισθάνεστε πολύ μπερδεμένοι Δεν μπορείτε καν να αποφασίσετε τι θέλετε να φάτε. Μπορεί να περιμένετε την σειρά σας στο ντελικατέσεν και όταν έρθει η σειρά σας να παραγγείλετε, να έχετε ήδη ξεχάσει τι θέλετε. Τα συναισθήματά σας είναι τόσο μπερδεμένα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

Ζώδια Τοξότης

Πηγαίνετε σε κάποιο μουσείο ή έναν αρχαιολογικό χώρο σήμερα. Το μυαλό και η καρδιά σας λειτουργούν απόλυτα συντονισμένα και είστε ιδιαίτερα δεκτικοί στα στοιχεία του κόσμου που συνδυάζουν αυτά τα δύο. Φροντίστε να πάρετε μαζί σας κάποιον καλό φίλο ή ερωτικό σύντροφο.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι λες και το μυαλό και η καρδιά σας λειτουργούν εναντίον σας σήμερα. Αισθάνεστε ότι συνεργάζονται για να σας κρατήσουν σε μια κατάσταση σύγχυσης από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με την πιο ευαίσθητη, δεκτική πλευρά του χαρακτήρα σας, χαλαρώστε και αφήστε κάποιον άλλον να σκεφτεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό η διάθεσή σας έχει σκαμπανεβάσματα. Σήμερα φαίνεται ότι αισθάνεστε ευχάριστα, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Διαπιστώνετε ότι μπορείτε να εκφράσετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας σε πιο πνευματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την τετράγωνη λογική σας με περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας. Το μυαλό σας φαίνεται λες και κινείται σε μια άλλη διάσταση. Εκτιμήστε τη δύναμη της κυκλικής κίνησης στη ζωή σας. Κάτι απλό, όπως για παράδειγμα ένα νόμισμα που κυλάει στο πεζοδρόμιο μπορεί να σας επιτρέψει να συνδεθείτε με έναν άλλο τρόπο σκέψης για τη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο