Ζώδια σήμερα 27/03 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 27/03 Κριός .

Σήμερα θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στην ανάγνωση. Βρίσκετε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα βιβλία που έχουν ως θέμα την ψυχολογία ή τις απόκρυφες επιστήμες, καθώς η διαίσθησή σας λειτουργεί σε υψηλότερο επίπεδο από ό,τι συνήθως. Ίσως να μην θέλετε να συζητήσετε ακόμη όσα διαβάσετε, Θα πρέπει να τα κατανοήσετε πρώτα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα σκέφτεστε πολύ τα οικονομικά σας. Μπορεί να ψάχνετε νέους τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Οι συνάδελφοι ή οι φίλοι σας μπορεί να σας οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, καθώς σήμερα λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εξετάστε τις δυνατότητές σας και στη συνέχεια αφήστε λίγο χρόνο να περάσει για να τις σκεφτείτε πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ζώδια Δίδυμοι

Η αυξημένη επικοινωνία με έναν στενό φίλο ή σύντροφο περισσότερο σε συναισθηματικό παρά σε λεκτικό επίπεδο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα ενισχύσει την σχέση σας. Οι εικόνες και οι ιδέες σας μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργική σας έκφραση. Καταγράψτε όλες τις πληροφορίες που σας έρχονται, ώστε να μπορείτε να τις συμβουλευτείτε αργότερα.

Διαβαστε επισης : Οδηγός επιβίωσης για την Πανσέληνο του Μαρτίου 2021

 

Ζώδια σήμερα 27/03 Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε την επιθυμία να μείνετε μόνοι, ίσως για να διαλογιστείτε ή να σκεφτείτε πού βρίσκεστε στην ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση να πάρετε. Επίσης είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα κάποια συναισθήματα από το παρελθόν, αλλά μην ανησυχείτε. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη. Μην αντιστέκεστε.

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα περάσετε πολύ χρόνο συνομιλώντας με φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Οι γνώσεις τους θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες ιδέες από την πλευρά σας, και το αντίστροφο. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά. Ενδεχομένως να λάβετε καλά νέα μέσω κάποιας επιστολής, email ή τηλεφώνου.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα χρειαστεί να δώσετε την προσοχή σας σε κάποια οικονομικά που αφορούν είτε εσάς προσωπικά είτε τον εργοδότη σας, ή και τα δύο. Δεν πρόκειται για κάτι αρνητικό. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτό που χρειάζεται είναι προσεκτικός σχεδιασμός, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τρέχουσα κατάστασή σας.

Ζώδια σήμερα 27/03 Ζυγός

Σήμερα ίσως θελήσετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μόνοι, μελετώντας διάφορες ιδέες. Σας έλκουν ιδιαίτερα κάποιες πνευματικές φιλοσοφίες από αρχαίους πολιτισμούς ή ξένες χώρες. Η μελέτη αυτών των θεμάτων μπορεί να σας γίνει σχεδόν εμμονή , αλλά μην ανησυχείτε. Όσα θα μάθετε σήμερα θα συμβάλλουν σημαντικά στην προσωπική σας εξέλιξη και στην αυτο-έκφρασή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα η σκέψη σας θα στραφεί σε πιο βαθιά θέματα. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να εξερευνήσετε επιστήμες, όπως την ψυχολογία, τον αποκρυφισμό ή τη μεταφυσική. Ίσως ανακαλύψετε μερικά νέα γεγονότα ή ιδέες που θα κρατήσουν το μυαλό σας απασχολημένο για ώρες. Περιττό να πούμε ότι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο μόνοι σας για να εξερευνήσετε αυτά τα θέματα. Καταγράψτε τις ιδέες σας για να μπορείτε να τις μελετήσετε και αργότερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Τοξότης

Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα και αισθάνεστε περισσότερο συντονισμένοι με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες των γύρω σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επικοινωνία σας θα είναι πιο ανοιχτή και θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ειδικά στον/στην σύντροφό σας. Αλλά μην νομίζετε ότι όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε θα είναι θετικά. Ο καθένας έχει τα θέματά του.

Ζώδια Αιγόκερως

Το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένο σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι αισθάνεστε δραστήριοι και δυνατοί. Οι ιδέες σας θα σας φέρουν την αναγνώριση, για να μην αναφέρουμε τον σεβασμό κάποιου σημαντικού προσώπου για εσάς. Η διαίσθησή σας είναι επίσης οξυμμένη και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε οτιδήποτε αφορά την εργασία και την υγεία σας. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας στο έπακρο!

Διαβαστε επισης : Οδηγός επιβίωσης για την Πανσέληνο του Μαρτίου 2021

 

Ζώδια Υδροχόος

Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας μόνοι. Κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε από βιβλία ή το διαδίκτυο και έχουν σχέση με την ιστορία, την φιλοσοφία ή την θρησκεία, μπορεί να σας εμπνεύσουν να εξετάσετε βαθύτερα ένα θέμα. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι ή να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να εμπνευστείτε να γράψετε ή να εκφράσετε με άλλο τρόπο τις ιδέες και τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικά παράξενα όνειρα μπορεί να εξάψουν τη φαντασία σας και να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Θα θελήσετε να εξερευνήσετε περισσότερο όσα κρύβετε βαθιά μέσα σας. Μην εκπλαγείτε αν μάθετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας που δεν είχατε ανακαλύψει μέχρι τώρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο