Ταρώ 26/03 Παρασκευή Προβλέψεις Αγάπης

0
32

Ταρώ 26/03 Παρασκευή Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 26/03  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο μάγος, ανάποδα .

Κριέ δεν παίζει ρόλο τι κάνετε ή με ποιον το κάνετε. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς αισθάνεστε μέσα σας και ποια είστε πραγματικά. Ακούγεται κλισέ, όμως δεν είναι. Αυτό που φέρνετε στο τραπέζι είναι μοναδικό – κάθε μέρα. Γι’ αυτό όταν τρέχετε εκεί έξω προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα, να έχετε κατά νου, πως ένα μικρό λάθος, δεν πρόκειται να καταστρέψει τα πάντα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Μερικές φορές οι δεσμοί σπάνε. Γι’ αυτό πρέπει να αρχίσετε να αποδέχεστε ότι είναι η δική σας ζωή. Διακηρύσσετε πεισματικά στα μέλη της οικογένειάς σας ότι πρέπει να σταματήσουν να προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη ζωή σας. Όμως κατά βάθος γνωρίζετε πως αυτό είναι σημάδι φροντίδας. Ωστόσο αυτή τη φορά, πρέπει να εξερευνήσετε τι θέλετε χωρίς το βαρύ δράμα που έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε. Μπορεί αρχικά να σας φανεί δύσκολο…όμως μόλις ξεκινήσετε, θα νιώσετε καταπληκτικά!

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Η ζωή είναι σαν ένα κύμα. Μπορείτε αν θέλετε να διαγράψετε όσα συνέβησαν στο τέλος της ημέρας…ή και όχι. Όμως, αυτό που έχετε ανάγκη είναι να σκέφτεστε γρήγορα και να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο. Μπορεί να εκπλαγείτε, με το πόσο σταθερά απρόβλεπτη είναι η ζωή. Όμως σαν Δίδυμοι, μπορείτε να βρείτε τρόπους για να την κατακτήσετε.

 

 

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Σας κουράζει όταν κάτι δεν το γνωρίζετε και δεν σας αρέσει να νιώθετε μετέωρη. Άλλωστε σε ποιον αρέσει η αναμονή; Είστε υπομονετική, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλετε να είστε ενήμερη. Το ρολόι του χρόνου χτυπά. Μπορεί να είστε αρκετά υπομονετική, αλλά θα αποφασίσετε να κάνετε μια κίνηση. Ίσως δυσκολευτείτε να αλλάξετε τη δυναμική, αλλά μπορείτε να το κάνετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/03 Σκέψεις από άντρα – Νέα από το παρελθόν

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Τα πράγματα πήγαιναν καλά και ξαφνικά καταστράφηκαν όλα. Αυτό σας κάνει τώρα ν’ αναρωτιέστε, αν θα είναι πάντα έτσι. Όμως αναπτύσσεστε μέσα από την απώλεια και τις αμφιβολίες. Πολλοί περνούν αυτό τον κύκλο, όταν προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή που θέλουν. Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι πέρασαν από δυσκολίες, μαθαίνοντας πώς έπρεπε να κινηθούν. Αφήστε αυτά τα μαθήματα να αναπτύξουν τον χαρακτήρα σας.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης, ανάποδα

Δεν είναι ώρα να κρύψετε το κεφάλι σας στο χώμα. Έχετε πολλά να προσφέρετε στον κόσμο και το σύνδρομο του σφετεριστή, σας λέει ψέματα. Ο φόβος μπορεί να σας ξεγελάσει και να σκεφτείτε ότι δεν είστε αρκετά ικανή. Όμως δουλέψατε σκληρά και κερδίσατε τη θέση σας με την αξία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων, ανάποδα

Επιτέλους μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα. Είχατε πολλά να διαχειριστείτε αυτό το διάστημα, όμως οι όμορφες απολαβές καταφτάνουν. Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα την ημέρα σας. Τα μυαλό σας μπορεί να εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι λείπει…αλλά όταν ηρεμήσει, θα νιώσετε πραγματικά αυτή την καινούργια ελευθερία…που είναι όλη δική σας.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Σταματήστε να ανησυχείτε. Μπορεί να έχετε τους λόγους σας, αλλά αν αναρωτιέστε τι θα συμβεί στη συνέχεια, αυτό είναι χάσιμο χρόνου. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να συγκεντρωθείτε. Μην αφιερώνετε άλλο χρόνο, για ό,τι δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Αυτό δεν είναι το τέλος. Τα πράγματα αλλάζουν. Ο ρόλος σας στη ζωή γίνεται διαφορετικός, καθώς περνάει ο καιρός και μεγαλώνετε. Δεν έχει κανένας την απαίτηση να κάνετε τα πράγματα όπως τα κάνατε κάποτε…επειδή τώρα έχετε μεγαλώσει, ωριμάσατε και έχετε γίνει πιο εξελιγμένο άτομο. Σημειώστε τώρα τι λειτουργεί και τι όχι.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Όμως αυτή η εργασιομανία δεν είναι βιώσιμη. Μπορεί να αισθάνεστε πως είστε εξαιρετικά παραγωγική, αλλά όταν δουλεύετε ασταμάτητα χωρίς ξεκούραση, αυτό δεν είναι υγιές. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και φροντίστε να μεταθέσετε κάποια πράγματα για την επόμενη μέρα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/03 Σκέψεις από άντρα – Νέα από το παρελθόν

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Σκεφτείτε προσεκτικά τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όμως υπάρχουν στιγμές που αυτό που φαίνεται πως έχει νόημα, απλά δεν λειτουργεί. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αν αισθάνεστε ότι η επίτευξη του στόχου σας, χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Αυτό που συνέβη ήταν λάθος. Μερικοί άνθρωποι είναι αναίσθητοι και κάνουν πράγματα που πληγώνουν τους άλλους. Αυτό δεν είναι σωστό… αλλά δεν φταίτε εσείς για τις πράξεις τους. Αφαιρέστε αυτό το βάρος από τους ώμους σας. Δεν είναι δικό σας, για να το κουβαλάτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο