Στο The 2Night Show παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, όπου μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο αδερφό του Παντελή Παντελίδη.

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη βαδίζει στα χνάρια του, αφού έκανε στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, στο «Σπίτι με το MEGA», την πρώτη του εμφάνιση και αποθεώθηκε.

  • Διαβάστε επίσης: Αξέχαστα τραγούδια του Παντελίδη από τον αδερφό του Κωνσταντίνο

Για το γεγονός ότι η φωνή του θυμίζει πολύ αυτή του αδερφού του: «Από ότι μου λένε η ομιλία μου είναι πολύ κοντά με τη φωνή που βγάζω. Έπαιζα κιθάρα και κοίταζα να ασχοληθώ με τη μουσική».

  • Διαβάστε επίσης: Παντελίδης: Χαμός με την εμφάνιση του αδερφού του στο «Σπίτι με το MEGA»

Λέγεται ότι ο Παντελής Παντελίδης άφησε πολλά τραγούδια έτοιμα, πριν «φύγει»: «Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια».

Για τις κριτικές μετά την εμφάνισή του με τον Πάνο Κιάμο: «Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω».

Δείτε την εμφάνισή του: