Αστρολογία 25/03 Πέμπτη .

Αστρολογία 25/03 Αυτή την Πέμπτη, ο τομέας που πρόκειται να έχει μεγαλύτερη εξέλιξη θα είναι ο επαγγελματικός και η καριέρα σας!

Παρά το γεγονός ότι είναι αργία, διαθέστε εκεί αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σας… Θα καταφέρετε να βάλετε σε σειρά αρκετά έγγραφα, εκκρεμότητες και γραφειοκρατικές λεπτομέρειες!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Είναι πιθανό να υπάρξει λίγη ένταση στην ατμόσφαιρα, εξαιτίας της πίεσης και του μειωμένου χρόνου διεκπεραιώσεων. Θα είστε αρκετά ανυπόμονοι, σε σημείο να μην κατανοείτε κινήσεις και αποφάσεις ατόμων νεότερων από εσάς. Αν υπάρξει κάποια αδιαθεσία, η σοβαρότητά της εναπόκειται στην κατάσταση της υγείας του καθενός ατομικά.

Θα χρειαστεί να απασχοληθείτε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν σας ευχαριστούν… Ωστόσο, θα είναι προς όφελος των δικών σας ανθρώπων. Επαφές και σχολιασμοί με άτομα από μακριά, θα σας κάνουν να αναρωτιέστε για την εγκυρότητα των πληροφοριών που θα ακούσετε. Η διαίσθησή σας θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πού θα δώσετε σημασία και πού όχι!

Διαβαστε επισης : Ξαφνικοί χωρισμοί και νέοι έρωτες – ΑΠΡ ’21

 

Αστρολογία 25/03 Πέμπτη .

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η μέρα απαιτεί να μην βιαστείτε να αντιδράσετε ή να πάρετε αποφάσεις… Αυτή η εποχή στήνει σταδιακά τις καλύτερες προοπτικές σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Στρέψτε την προσοχή σας προς την οικογένεια και τους φίλους, με επίκεντρο τα παιδιά και νεαρά άτομα στο περιβάλλον σας. Ίσως να υπάρξουν κάποια απρόσμενα ή αβέβαια γεγονότα, όσον αφορά τη μελλοντική τους εξέλιξη!

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα είναι συνετό να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που αφορούν τα προσωπικά σας. Η ατμόσφαιρα θα τονώσει την ελπίδα και τις προσδοκίες σας, για θέματα που σας γεμίζουν θετικάσυναισθήματα. Να έχετε υπόψιν σας πως ό,τι κάνετε σήμερα, θα έχει αίσια έκβαση. Οι γυναίκες πρόκειται να χειριστούν κάποιο κλίμα έντασης που υπάρχει στον γάμο ή/και τη οικογένειά τους. Θα περάσουν πολύ χρόνο στο σπίτι, με επαφές με συγγενικά πρόσωπα. Ίσως να μετακινηθείτε, για να συναντήσετε άτομα που διαμένουν μακριά.

Διαβαστε επισης : Ξαφνικοί χωρισμοί και νέοι έρωτες – ΑΠΡ ’21

 

Αστρολογια 25/03 Πέμπτη .

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Οι επαφές που θα κάνετε σήμερα, προβλέπεται να είναι σημαντικές και να έχουν το χαρακτήρα του επείγοντος. Η ατμόσφαιρα ευνοεί την ενασχόληση με οικογενειακές δεσμεύσεις ή επισκέψεις. Γενικότερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις και επαφές απ’ όσες συνηθίζετε. Οι άντρες θα έχετε μια ήρεμη μέρα με θετικές εξελίξεις. Να δώσετε σημασία σε ειδήσεις που αφορούν άτομα που διαμένουν μακριά, γιατί θα επηρεάσουν και εσάς!

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ασχοληθείτε με μια πληθώρα θεμάτων που εμπλέκουν και συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες σας. Εστιάστε σε επαφές, ειδήσεις ή γεγονότα που αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Αποφύγετε τις διαμάχες, προτιμήστε να υιοθετήσετε μια χαρωπή και αισιόδοξη οπτική… Έτσι θα καταφέρετε να επιλύσετε κάθε θέμα πιο γρήγορα!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο