Ζώδια σήμερα 24/03 Τετάρτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 24/03 Κριός .

Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση μέσα σας σήμερα που ψάχνει να βρει διέξοδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν εκρήξεις, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε να περιστοιχίζεστε από καλούς φίλους που πάντα σας υποστηρίζουν. Αλλά μη γίνεστε κολλιτσίδες. Αναζητάτε ακροατές όχι μόνιμες συναισθηματικές πατερίτσες.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Φαίνεται να υπάρχει ένα σύννεφο που επηρεάζει κάθε ώρα της μέρας σας. Μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε κανέναν. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει μέσα σας. Εκρήξεις θετικής ενέργειας θα προκύπτουν από το πουθενά για να σας θυμίσουν τα πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή.

Ζώδια σήμερα 24/03 Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με συναρπαστικές εκπλήξεις. Δεχτείτε τις με ευγνωμοσύνη και θα εκπλαγείτε από το πόσα καλά πράγματα θα έρθουν στον δρόμο σας. Η γενναιόδωρη καρδιά σας θα ανταμειφθεί με απροσδόκητους τρόπους. Επίσης είναι πιθανόν να εμφανιστούν κάποιοι παλιοί φίλοι. Ενεργήστε αυθόρμητα και με πάθος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 24-26/03 Της Καρδιάς το γραμμένο

 

Ζώδια Καρκίνος

Υπάρχει μια τάση που επηρεάζει την ζωή σας. Σας ζητά να παραβιάσετε τους κανόνες και να υιοθετήσετε μια νέα νοοτροπία ή τρόπο ζωής. Σήμερα αυτή η τάση έρχεται στο επίκεντρο, καθώς οι συναισθηματικές εκρήξεις κατευθύνουν την προσοχή σας σε αυτές τις αλλαγές. Η καρδιά σας μπορεί να θέλει να κάνει κάτι και το μυαλό σας κάτι άλλο. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε πριν προχωρήσετε.

Ζώδια σήμερα 24/03 Λέων

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα καυτό φλιτζάνι τσάι σήμερα. Κάντε ένα ζεστό ντους ή ένα αφρόλουτρο. Μπορεί να αντιλαμβάνεστε πιο βαθιά την ένταση στην συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας. Προσπαθήστε να έχετε επίγνωση αυτού του γεγονότος και να μην επηρεάζεστε αρνητικά.

Ζώδια Παρθένος

Οι κοντινοί σας άνθρωποι μπορεί να είναι κάπως αναστατωμένοι από κάτι που είπατε ή κάνατε. Κάποιο αγενές σχόλιο που κάνατε πριν από μερικές εβδομάδες αρχίζει να έχει επιπτώσεις. Κάτι που εσείς θεωρείτε αστείο, μπορεί να πληγώσει συναισθηματικά κάποιον, ειδικά σήμερα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Ζώδια σήμερα 24/03 Ζυγός

Αυτή είναι μια συναρπαστική μέρα για εσάς. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Η διαίσθηση και η ευαισθησία σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένες. Η τεχνολογία σας εκνευρίζει σήμερα, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας την ώρα που εργάζεστε. Αποθηκεύετε συχνά την εργασία σας για να μην χάσετε σημαντικά αρχεία.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να είστε κάπως νευρικοί, ακόμη και αν δεν έχετε πιει καφέ. Αυτό συμβαίνει και στους ανθρώπους γύρω σας, οπότε αφήστε τις εκπλήξεις για μια άλλη φορά. Εάν πρέπει να πείτε στο αφεντικό σας ότι θέλετε άδεια, η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Υπάρχει γενικά μια ένταση στην ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα προκύπτουν διάφορα θέματα από πολλές πλευρές. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείτε να αναλάβετε δράση. Μπορεί να φαίνεται ότι οι τοίχοι του δωματίου κλείνουν γύρω σας. Το άγχος σας ολοένα και μεγαλώνει. Βγείτε έξω για μια βόλτα. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την ένταση που νιώθετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με μια ιδέα σήμερα, αλλά δυστυχώς κανείς άλλος δεν φαίνεται να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σας. Από την μία πλευρά έχετε διάθεση για επικοινωνία και από την άλλη αισθάνεστε μπερδεμένοι. Αυτές οι δυο πλευρές σας δεν επικοινωνούν, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 24-26/03 Της Καρδιάς το γραμμένο

 

Ζώδια Υδροχόος

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας θα είναι η συνέχεια της χθεσινής, αλλά ίσως με λίγη περισσότερη ένταση για εσάς. Υπάρχει ένας ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα, κάτι που δεν εγγυάται το ιδανικό περιβάλλον για εργασία αλλά εσείς θα τα καταφέρετε. Μείνετε έξω από την φασαρία και προχωρήστε.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεστε λες και σας κρατάνε από τα χέρια και τα πόδια. Οι άνθρωποι γύρω σας σας πιέζουν. Κάποιος θέλει να πάτε σε ένα σημείο, ενώ κάποιος άλλος να πάτε αλλού. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και δηλώστε με σαφήνεια τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο