Ζώδια σήμερα 23/03 Τρίτη

0
36

Ζώδια σήμερα 23/03 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 23/03  Κριός .

Μια αναβάθμιση της οικονομικής σας κατάστασης θα οδηγήσει σε αλλαγές στο νοικοκυριό σας. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε μια ανακαίνιση, να αγοράσετε καινούργια έπιπλα ή να μετακομίσετε σε πιο μεγάλο σπίτι. Όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτές οι αλλαγές στο περιβάλλον σας αντικατοπτρίζουν την μεταμόρφωση που συμβαίνει μέσα σας. Μην αφήνετε τον φόβο να σας κρατάει πίσω. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Μια εσωτερική αλλαγή θα κάνει την διαφορά στην επικοινωνία σας σήμερα. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν καθώς θα είστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς χωρίς να γίνεστε ωμοί. Κατανοείτε περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας. Δυστυχώς αυτή η διαδικασία μπορεί να καταλήξει να τερματίσετε κάποιες φιλίες.

Ζώδια σήμερα 23/03  Δίδυμοι

Ο αυξημένος ενθουσιασμός για ένα αγαπημένο σας χόμπι μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να αλλάξετε καριέρα για να αφιερωθείτε περισσότερο σε αυτό έχετε ανακαλύψει ότι αγαπάτε περισσότερο. Η σωματική, συναισθηματική και πνευματική υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/03 Προτάσεις αισθημάτων – Νέα εργασία

 

Ζώδια Καρκίνος

Εάν έχετε μια μόνιμη σχέση, σήμερα να περιμένετε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας αισθάνεστε μια αίσθηση αμοιβαίου σκοπού και μπορεί να κάνετε μερικούς νέους φίλους. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα σήμερα. Οι αλλαγές μέσα σας προσελκύουν ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τα άτομα που έρχονται στη ζωή σας τώρα μπορεί να σας βοηθήσουν στην πνευματική σας αναζήτηση.

Ζώδια σήμερα 23/03  Λέων

Θετικά συναισθήματα όπως η αγάπη, ο ενθουσιασμός ή η αισιοδοξία που καταπιέζονται εδώ και χρόνια θα μπορούσαν να εμφανιστούν σήμερα, φέρνοντας μια νέα αίσθηση χαράς και προσδοκίας για το μέλλον. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει δραστηριότητες που απολαμβάνατε ως παιδί. Μην αισθάνεστε ανόητοι εάν θέλετε να παίξετε ή να κάνετε κάτι χαζό. Μην χάσετε ποτέ το παιδί από μέσα σας.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες μέσω διαδικτύου και να μάθετε μερικές νέες έννοιες που θα δώσουν ώθηση στην πνευματική σας ανάπτυξη. Μπορεί να συναντήσετε μερικούς παλιούς φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Η συζήτηση μαζί τους μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε. Κάντε μια βόλτα πριν πάτε για ύπνο αλλιώς μπορεί να δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε.

Ζώδια σήμερα 23/03  Ζυγός

Η ανάπτυξη ενός ταλέντου που έχετε παραμελήσει μπορεί να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και ίσως να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αλλάζετε μέσα σας και αυτές οι αλλαγές είναι κυρίως θετικές και αντικατοπτρίζονται και στην κοινωνική σας ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια περίοδος μεγάλης εσωτερικής μεταμόρφωσης και αναταραχής στην κοινωνική σας ζωή. Ένα κομμάτι σας θέλει να την καλωσορίσει και να προχωρήσει μπροστά, ενώ ένα άλλο κομμάτι σας σας κρατά πίσω, πιθανώς λόγω φόβου ή έλλειψης αυτοπεποίθησης. Ενώ η αντίσταση μπορεί να καθυστερήσει την αλλαγή, δεν μπορεί να την σταματήσει. Προσπαθήστε να προχωρήσετε παρά τις αμφιβολίες.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Η διαίσθησή σας αυξάνεται αλματωδώς. Σήμερα μπορεί να λαμβάνετε ψυχικά μηνύματα από παντού, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κουράσει, ειδικά αν δεν το έχετε συνηθίσει, αλλά μην το καταπολεμάτε. Είναι σημάδι της εσωτερικής σας ανάπτυξης.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια σειρά από νέες και συναρπαστικές σχέσεις μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σας τώρα, και κάποιες από αυτές είναι πολλά υποσχόμενες. Ενδεχομένως να τερματίσετε κάποιες παλιές σχέσεις. Αυτό μπορεί να σας λυπήσει, αλλά είναι μια διαδικασία που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Από την στιγμή που συμβαίνουν διάφορες αλλαγές μέσα σας, είναι φυσικό να αλλάζουν και οι σχέσεις σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/03 Προτάσεις αισθημάτων – Νέα εργασία

 

Ζώδια Υδροχόος

Επιτέλους η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας ανταμείβονται. Βιώνετε ένα ευχάριστο συναίσθημα που προέρχεται από βαθιά ικανοποίηση και γνωρίζοντας ότι αξίζετε όλα τα υπέροχα που συμβαίνουν. Θα θελήσετε να γιορτάσετε την ευτυχία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προγραμματίστε μια μικρή συγκέντρωση και μοιραστείτε την αρά σας με τα άτομα που πάντα σας υποστηρίζουν.

Ζώδια Ιχθύες

Η πνευματική εξέλιξη σας θα προσελκύσει νέους φίλους που μπορεί να γίνουν κάτι περισσότερο. Μέσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται ο/η επόμενος/η ερωτικός/η σας σύντροφος. Αυτά τα άτομα μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας και θα σας συνοδεύσουν στην πνευματική σας αναζήτηση. Αποδεχτείτε τη φιλία τους και προχωρήστε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο