Ζώδια σήμερα 22/03 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 22/03 Κριός .

Μια απροσδόκητη επίσκεψη από ένα απαισιόδοξο άτομο μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να φαίνεστε χαρούμενοι. Το σημαντικότερο είναι να τον ακούσετε με προσοχή. Ίσως επίσης να είστε κάπως ταραγμένοι σήμερα και να τρομάζετε με τον παραμικρό θόρυβο. Μη δίνετε πολλή σημασία. Αυτή η υπερευαισθησία είναι προσωρινή και θα περάσει σε λίγες ημέρες.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Μια αναπάντεχη επικοινωνία με έναν/μία σύντροφο, φίλο/η ή συγγενή σας κάνει να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Η συχνότερη επικοινωνία με αυτό το άτομο πιθανότατα θα έχει θετική επίδραση στην ζωή σας. Ενδεχομένως να στείλετε πολλά e-mail ή να κάνετε διάφορα τηλεφωνήματα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μια αλλαγή έρχεται στο δρόμο σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποια γεγονότα έξω από τον έλεγχό σας μπορεί να απαιτήσει επισκευές στο σπίτι ή στον κήπο σας και κάποιες από αυτές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Μην πανικοβάλλεστε. Βάλτε την καλή σας διάθεση, λίγη μουσική και βρείτε τρόπους να τα κάνετε μόνοι σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι τελικά έχετε ταλέντο σε κάτι. Θα αισθανθείτε τεράστια ικανοποίηση στο τέλος της μέρας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 21-31/03 Προβλέψεις Αγάπης

 

Ζώδια σήμερα 22/03 Καρκίνος

Μια μάλλον δυσάρεστη επικοινωνία μπορεί να σας κάνει να βλέπετε μόνο την αρνητική πλευρά σε ό,τι ακούσετε σήμερα. Μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα. Σιγά-σιγά θα δείτε και τα θετικά στοιχεία. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε νέο εξοπλισμό για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, ίσως ένα καινούργιο κινητό ή ένα laptop. Προσπαθήστε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Ζώδια Λέων

Κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν τα οικονομικά σας θα σας ταράξουν σήμερα το πρωί αλλά μέχρι το τέλος της μέρας θα έχουν επιλυθεί. Μπορεί να χάσετε το πορτοφόλι σας και να το ξαναβρείτε σε λίγες ώρες ή να εντοπίσετε κάποιο τραπεζικό λάθος στον λογαριασμό σας που θα διορθωθεί. Κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα σας δείξει μια σκοτεινή του πλευρά που δεν είχατε εντοπίσει μέχρι τώρα και θα κάνει να ξανασκεφτείτε την σχέση σας μαζί του.

Ζώδια Παρθένος

Μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή κάποιου φίλου θα έχει θετική επίδραση και σε εσάς. Αυτή η κατάσταση μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες μετατροπές, ακόμη και σκληρή δουλειά. Κάποιες στιγμές μπορεί να αισθανθείτε καταβεβλημένοι από αυτές τις εξελίξεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε αυτά τα συναισθήματα και να προχωρήσετε. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα. Διατηρήστε όμως την αισιοδοξία σας.

Ζώδια σήμερα 22/03 Ζυγός

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου γεμάτη αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή να μετακινηθείτε σε μια άλλη θέση στην εταιρεία που εργάζεστε τώρα. Ο νέες τεχνολογίες ή γνώσεις που αποκτήσατε πρόσφατα θα παίξουν τον ρόλο τους σε αυτή τη μετάβαση. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε.

Ζώδια Σκορπιός

Η διάθεσή σας για περιπέτεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σήμερα. Νέα και ασυνήθιστα χόμπι, ταξίδια σε εξωτικά μέρη, συνάντηση με νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους – όλα είναι στο μυαλό σας. Οι φίλοι σας θα σας προτείνουν δελεαστικές εκδρομές, όταν θα λήξουν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας. Χρειάζεστε μια διέξοδο για το άγχος που σας ταλανίζει τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Μια ξαφνική προσωπική ή επαγγελματική αλλαγή μπορεί να έρθει στον δρόμο σας σήμερα. Μπορεί να σας γίνει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ίσως συναντήσετε κάποιον/α που θα αλλάξει τη ζωή σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε την καλή σας τύχη καθώς και νέα ξεκινήματα. Χαλαρώστε και ατενίστε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό το μέλλον.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να σας έρθει ως σκέψη μια μετακόμιση ή μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας. Κάποιος/α μπορεί να μετακομίσει στο σπίτι σας ή από το σπίτι σας. Επίσης, θα αισθανθείτε λαχτάρα για ένα ταξίδι με το αεροπλάνο ή σε μακρινό μέρος. Αυτές οι σκέψεις υποδεικνύουν την επιθυμία σας να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 21-31/03 Προβλέψεις Αγάπης

Ζώδια Υδροχόος

Η καλύτερη επικοινωνία θα ανοίξει το δρόμο για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο. Μπορεί να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες ή να αποκτήσετε έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται επίσης. Η διαίσθησή σας θα σας δώσει πλεονέκτημα στις επαφές σας με τους άλλους.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως αναστατωμένοι και μελαγχολικοί λόγω του προσωρινό χωρισμού από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα θελήσετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικά έργα. Τα αποτελέσματα θα δείξουν μια ένταση, ασυνήθιστη σε εσάς. Τα παιδιά και οι νέοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις συμβουλές και την καθοδήγησή σας τώρα, οπότε μην φοβάστε να τις δώσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο