Αστρολογία 21/03 Κυριακή .

Αστρολογία 21/03 Αυτή η Κυριακή θα στρέψει την προσοχή σας στο πεδίο των σχέσεων. Σας καλεί να σκεφτείτε διεξοδικά ποιες από αυτές είναι σημαντικές για τη ζωή σας… Αλλά και ποιες έχουν ως βάση τους το συμφέρον ή έχουν κάνει πλέον τον κύκλο τους!

Παράλληλα, ευνοείται η συνάντηση με τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο, τους φίλους και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Αστρολογία 21/03

Η ατμόσφαιρα δεν προμηνύει γεγονότα που θα χαρακτηρίζονταν σημαίνονται ή μοιραία… Ωστόσο, δεν αποκλείονται ευχάριστες ειδήσεις μέσα από διπλωματικές σας κινήσεις που θα οδηγήσουν σε σύμπνοιες και συμφωνίες. Το πιο σημαντικό ζητούμενό σας, πρέπει να είναι η οικοδόμηση και διατήρηση της αρμονίας στη ζωή σας!

Αποφύγετε τις διαφωνίες και τις απόπειρες ελέγχου των άλλων. Θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με άτομα δύστροπα ή που δεν γνωρίζετε καλά, κυρίως λόγω έλλειψης υπομονής ή κατανόησης. Να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας και να είστε συνεπείς με αγωγές που ακολουθείτε!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 21-31/03 Προβλέψεις Αγάπης

 

Αστρολογία 21/03

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Συναντήσεις και επαφές θα κάνουν αυτή τη μέρα σημαντική – και θα τη θυμάστε για καιρό. Κάποια γεγονότα ή αναμνήσεις θα σας κάνουν να γυρίσετε στο παρελθόν, σε εμπειρίες και μέρη. Μια έκπληξη θα γίνει αφορμή για να συνειδητοποιήσετε και να αξιολογήσετε εκ νέου συναισθήματα και σχέδιά σας!

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Αυτή η μέρα είναι σημαντική για την ερωτική ζωή σας. Θα υπάρξουν διάφορες συναντήσεις και επαφές με ενδιαφέροντα άτομα. Είναι πιθανή ακόμη και μια σύντομη απόδραση. Ειδήσεις που θα λάβετε από μακριά, ίσως σας στεναχωρήσουν αρχικά σε σχέση με κάποιες προσδοκίες σας. Όμως σύντομα θα διαπιστώσετε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και θα αναπτερωθεί η αισιοδοξία σας!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 21-31/03 Προβλέψεις Αγάπης

 

Αστρολογια 21/03

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Ίσως πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο επιθετική προσέγγιση, να μην κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά κάποιες δεσμεύσεις τρίτων προς εσάς. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες σχέσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα σας προσεγγίσει μια ευκαιρία ή μια εύνοια της τύχης, για ένα σημαντικό θέμα σας που ενέχει έναν άντρα!

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Δεν αποκλείεται να λάβετε ένα χρηματικό ποσό ή ένα δώρο, που θα σας εκπλήξει και θα σας γεμίσει χαρά. Τα άστρα σας προειδοποιούν πως ό,τι προκύψει σήμερα, δεν θα είναι τυχαίο. Η μοίρα θα δίνει «στίγμα» για κάποια πρόσωπα και πράγματα που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας. Εναπόκειται σ’ εσάς να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα αλλάξετε ή να τα αποβάλετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο