Ζώδια σήμερα 20/03 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 20/03 Κριός .

Είστε προικισμένοι με τρόπους που δεν γνωρίζετε καν. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε απροσδόκητα κάποιο ταλέντο σας. Ίσως κάνετε ένα σχέδιο την ώρα που βαριέστε ή τραβήξετε μια υπέροχη φωτογραφία. Κάντε λίγη έρευνα αν θέλετε να εξελίξετε περισσότερο τις ικανότητές σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Μια βόλτα σε ένα μουσείο -τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα- θα σας προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες γνώσεις. Αισθάνεστε ότι έλκεστε από τομείς όπως η αρχαιολογία ή οι τέχνες. Εξετάστε το ενδεχόμενο να λάβετε κάποια μαθήματα πάνω στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει ώστε να εξελίξετε τις γνώσεις σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Το σπίτι και η τεχνολογία φιγουράρουν έντονα στην μέρα σας. Ίσως μόλις αγοράσατε ένα καινούργιο gadget και θέλετε να περάσετε τη μέρας σας μαθαίνοντας πώς λειτουργεί. Είστε στο στοιχείο σας! Ένα τηλεφώνημα από έναν μακρινό φίλο θα μπορούσε να διακόψει αυτό που κάνετε. Θα μιλήσετε πολύ ώρα αλλά δεν θα σας πειράξει καθυστέρηση. Είναι υπέροχο να μιλάτε με παλιούς φίλους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Μαρτίου 2021

 

Ζώδια σήμερα 20/03 Καρκίνος

Εάν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιου είδους εθελοντικής εργασίας, μια καλή ιδέα θα ήταν να γραφτείτε σε μια σχετική οργάνωση που υποστηρίζει έναν αξιόλογο σκοπό. Είτε πρόκειται για φιλανθρωπία είτε για το περιβάλλον, συνειδητοποιείτε ότι η εργασία για τη βελτίωση του πλανήτη είναι ένα σημαντικό στοιχείο που έλειπε στη ζωή σας.

Ζώδια Λέων

Η καριέρα σας πρόκειται να πάρει μια ανοδική πορεία. Νέες επαγγελματικές δυνατότητες μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας σήμερα. Να είστε δεκτικοί σε οποιεσδήποτε προσκλήσεις ή προσφορές. Προσέξτε μόνο να μην εμπλακείτε σε κάτι που υπερβαίνει τις δυνατότητές σας. Βάλτε τα δυνατά σας!

Ζώδια Παρθένος

Η προσμονή πολλές φορές είναι καλύτερη από το ίδιο το γεγονός. Κάτι τέτοιο βιώνετε σήμερα καθώς εσείς και ο/η σύντροφός σας σχεδιάζετε μια συναρπαστική απόδραση. Μπορεί να μην το επιτρέπουν ακόμη οι συνθήκες αλλά η όλη διαδικασία -εισιτήρια, διαμονή και αξιοθέατα – σας βάζουν σε μια ενθουσιώδη διάθεση.

Ζώδια σήμερα 20/03 Ζυγός

Κάποια ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Και δεν θα είναι για καλό. Έχετε βαρεθεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε ξανά τα ίδια προβλήματα. Ίσως θα ήταν καλό να ασχοληθείτε τον διαλογισμό. Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα μια για πάντα αλλιώς θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν.

Ζώδια Σκορπιός

Ο έρωτας είναι στην ατμόσφαιρα σήμερα και σας κάνει να τα βλέπετε όλα ρόδινα. Αισθάνεστε ερωτευμένοι με όλο τον κόσμο και ακόμη πιο ερωτευμένοι με τον/την σύντροφό σας. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί κάλλιστα σήμερα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Δεδομένου ότι ποτέ δεν ξέρετε πότε ή πού, φροντίστε να είστε στα καλύτερα σας όλη την ημέρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα φέρνουν διάφορες υπέροχες αλλαγές στο σπίτι και στην δουλειά σας. Στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, κάποιο καινούργιο άτομο θα έρθει στην ζωή σας και θα την αλλάξει προς το καλύτερο. Στη δουλειά σας μπορεί να γίνει αποδεκτή μια πρόταση που έχετε υποβάλλει ή να κλείσετε επιτέλους μια συμφωνία για την οποία έχετε εργαστεί σκληρά.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος εκεί έξω που σας καλεί. Τι σας εμποδίζει να σχεδιάσετε μια περιπέτεια σε ένα μακρινό μέρος; Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και σας αξίζει μια ανταμοιβή. Λόγω των συνθηκών δεν μπορείτε να ταξιδέψετε άμεσα αλλά μπορείτε τουλάχιστον να επικοινωνήσετε με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα ή να κάνετε λίγη έρευνα στο διαδίκτυο. Μπείτε στο κλίμα και σύντομα θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο Δεκαήμερο Μαρτίου 2021

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε μερικές αγορές σε αξεσουάρ και διακοσμητικά, κάτι που θα απαιτήσει να περάσετε πολλές ώρες στο διαδίκτυο. Αν από την άλλη επιθυμείτε να αλλάξετε χρώμα σε κάποιο δωμάτιο, τι θα λέγατε να αγοράσετε τα απαραίτητα σύνεργα και να το κάνετε μόνοι σας;

Ζώδια Ιχθύες

Αν δεν ταξιδεύετε σήμερα, πιθανότατα θα κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι σύντομα. Και μάλιστα θα μοιραστείτε το δωμάτιό σας με κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή. Μπορεί να σας συνοδεύσει κάποιος στενός φίλος ή σύντροφος. Ανυπομονείτε για όλες αυτές τις ρομαντικές βόλτες και δραστηριότητες που θα κάνετε μαζί, εξερευνώντας μια νέα χώρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο