Στα παρασκήνια του επεισόδιου του MasterChef 5, που παρακολουθήσαμε το  Σαββάτο βρέθηκε  η κάμερα  της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε με τους παίκτες.

Δηλώσεις έκανε και η  Μαρία Λαζαρίδου, η οποία αν και ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της για  την  ομαδική δοκιμασία,  δεν αγωνίστηκε καθώς σώθηκε από  την κάρτα ασυλίας που της έδωσε η Μαρίνα.

“Η ομάδα έκρινε ότι μαγειρικά είμαι αδύναμη και με ψήφισαν. Δεν πιστεύω ότι ήταν η αλήθεια τους, άλλο πράγμα είχαν στο μυαλό τους, αλλά είπαν αυτό για να πουν κάτι. Άλλαξα γνώμη για κάποια άτομα, όχι γιατί με ψήφισαν, για κουβέντες που ειπώθηκαν έπειτα. Αυτό που είπε ο Νίκος ότι θα κάνει τα πάντα για να χάσει η ομάδα, δεν ήταν έντιμο και ήταν πολύ κακό για την ομάδα. Δεν εναντιώθηκε κανείς και δεν το καταλαβαίνω. Θεωρώ ότι ήμουν το εύκολο θύμα. Πιθανόν αν η Ανούς δεν είχε πάρει ασυλία, να είχε ψηφιστεί κι εκείνη…

Δεν ξέρω με ποια λογική η Μαρίνα μου έδωσε την κάρτα, είπε ότι δεν μπορεί την αδικία. Την ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα το ίδιο. Δεν αισθάνομαι ότι χρωστάω τίποτα σε κανέναν.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.