Η εφημερίδα, με ρεπορτάζ και αποδείξεις, για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Η Νανά Παλαιτσάκη στη Γενική διεύθυνση έκδοσης, ο Γιώργος Σφακιανάκης Διευθυντής Σύνταξης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από την δράση Υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, αλλά και όλων των μελών της αντιπολίτευσης.

Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς, παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία, παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά! Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερώνονται με αποδείξεις, για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

Αποκαλυπτικά ! Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι.

Αποκαλυπτικά!  Γιατί μόνο με 1€ και με πανελλαδική διάθεση, θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας, αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών, θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Αποκαλυπτικά ! Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 7 Μαρτίου ΜΟΝΟ με 1€ για κάποιους…… θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.