Στ. Πέτσας στο Πρώτο Πρόγραμμα: Άμεσα η ανακούφιση των σεισμόπληκτων – Βοήθεια από 600 έως 6.000 ευρώ (audio)

0
19

Και πρόσθεσε: «Η πανδημία έχει αφήσει πολλά ξενοδοχεία άδεια. Επομένως θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των ανθρώπων αυτών, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί με πόρους είτε της περιφέρειας, είτε της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας. Θα φροντίσουμε να μην υπάρξει κανένας άστεγος πολίτης».

Για τα νέα μέτρα

«Για τον κορονοϊό το αν θα αποδώσουν τα μέτρα θα κριθεί από τη συμπεριφορά όλων μας. Την ελπίδα τη φέρνει ο εμβολιασμός, αφού περιμένουμε αρκετά μεγάλη αύξηση των διαθέσιμων εμβολίων και άρα μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχουμε ένα ικανό ποσοστό πληθυσμού εμβολιασμένων. Αυτό αποτελεί μία ορατή ελπίδα. Πραγματικά έχει νόημα αυτή η τελευταία προσπάθεια που ζητάμε από τους πολίτες» επισήμανε ο Στέλιος Πέτσας.

Για τον Κουφοντίνα

«Τελευταία βλέπουμε μία προσπάθεια από τους συνηγόρους του Κουφοντίνα να στραφούν επιτέλους προς τον μηχανισμό που προσφέρει το κράτος δικαίου, κάτι που θα οδηγήσει σε μία εκτόνωση. Σε ό,τι αφορά το θέμα της καπηλείας ενός φαινομένου από κάποιους που θέλουν να δημιουργήσουν αναταραχή, η αποφασιστική στάση της κυβέρνησης θα είναι αυτή που θα δώσει την απάντηση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς για το σημερινό άρθρο της κυρίας Μπακογιάννη στα ΝΕΑ απάντησε: «Τόσο το άρθρο αυτό, όσο και η ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων, είναι μία γροθιά στο στομάχι σε όλους εκείνους που τολμούν ακόμα και σήμερα να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών».

www.ertnews.gr