Ζώδια σήμερα 04/03 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 04/03 Κριός .

Η φροντίδα των άλλων είναι σημαντική για εσάς αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε να φροντίζετε εξίσου και τον εαυτό σας. Ανεβάστε ρυθμούς και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από το περίεργο κλίμα της σημερινής μέρας. Κάντε ένα διάλειμμα από την πεζή πραγματικότητα, δοκιμάζοντας κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Εάν υπάρχει ανισορροπία στη σχέση σας με κάποιον/α, είναι σημαντικό να εκφράσετε την άποψή σας. Βεβαιωθείτε ότι θα μιλήσετε με αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα όταν μπαίνουν στην μέση οι εγωισμοί, όπως συμβαίνει σήμερα. Είστε ο αέρας που τροφοδοτεί τη φωτιά, οπότε προσέξτε με ποιο τρόπο θα κατευθύνετε την ενέργειά σας.

Ζώδια σήμερα 04/03 Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα φέρνει εντάσεις. Προσέξτε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους, γιατί είναι πολύ εύκολο να πληγώσετε κάποιον αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ευαισθησία. Κάποιοι μπορεί να φαίνονται σκληροί, αλλά κατά βάθος είναι ευαίσθητοι όπως κι εσείς. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν γίνετε επιθετικοί.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο αισιόδοξα σκέφτεστε, τόσο καλύτερα θα εξελίσσονται τα πράγματα για εσάς. Όλα κυλούν ομαλά και το μυαλό σας θα είναι καθαρό και δυνατό. Υπάρχει μια επιθετικότητα στον χαρακτήρα σας, που όμως λειτουργεί προς όφελός σας. Προσπαθήστε να ανεβάσετε τους άλλους στο επίπεδό σας αντί να τους κάνετε να νιώθουν κατώτεροι σας.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 04/03 Στο κατώφλι της Αγάπης

 

Ζώδια σήμερα 04/03 Λέων

Θα χρειαστεί να κάνετε μερικές υποχωρήσεις για να φτάσετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους ανθρώπους σήμερα. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο πολύ στα σοβαρά και μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ασχολείστε με κάθε λεπτομέρεια που παρουσιάζεται. Καλό είναι κάποια πράγματα να μένουν άγνωστα. Απολαύστε την διαφορετικότητα και σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι γιατί αλλιώς θα υπάρξουν επιπτώσεις. Όλοι θα έχουν άποψη για όλα και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσετε από τις θέσεις σας. Δείξτε ευελιξία και κατανόηση, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι κάνετε λάθος.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

 

Ζώδια σήμερα 04/03 Ζυγός

Τα γεγονότα της ημέρας θα σας δημιουργήσουν σύγχυση. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε την προσοχή που πιστεύετε ότι σας αξίζει. Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί το ένα πράγμα που θέλετε περισσότερο μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να έχετε. Στην πραγματικότητα έχετε περισσότερα από όσα νομίζετε. Σταματήστε να μιζεριάζετε και δείτε την κατάσταση με αισιοδοξία.

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς. Το μυαλό και η καρδιά σας βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία. Έχετε μια φωτιά μέσα σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που απαιτούν θάρρος και δύναμη. Θα διαπιστώσετε ότι είστε περισσότερο ικανοί από όσο πιστεύετε.

 

Ζώδια Τοξότης

Μη διστάσετε να γίνετε λίγο πιο εγωιστές από ότι συνήθως σήμερα. Μπορεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας προκειμένου να περάσετε την άποψή σας. Δώστε προσοχή στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και αφήστε την φωνή σας να ακουστεί. Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε αντιδράσεις, αλλά μην το θεωρείτε ως ένδειξη ότι πρέπει να υποχωρήσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έχετε μια έντονη επιθυμία να αναλάβετε δράση. Αφουγκραστείτε την εσωτερική φωνή σας. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αυξήσετε κατά πολύ την επιρροή σας στους γύρω σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να πάρετε κάποιο ρίσκο και να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης σας αν χρειαστεί. Να είστε τολμηροί και θαρραλέοι στις ενέργειές σας.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 04/03 Στο κατώφλι της Αγάπης

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα θελήσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι γύρω σας επιζητούν έντονα την προσοχή σας, αναζητώντας συμβουλές και βοήθεια για τα δικά τους θέματα, ενώ στην πραγματικότητα έχετε δικά σας επείγοντα ζητήματα να επιλύσετε. Προσπαθήστε να τα διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Να είστε λίγο εγωιστές εάν πρέπει. Βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεστε πρώτα στις δικές σας ανάγκες.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει. Υπάρχει ένα ισχυρό ένστικτο μέσα σας που είναι έτοιμο να πολεμήσει αν χρειαστεί. Αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη. Τώρα δεν χωράνε δισταγμοί.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο