Να βρίσκεις πάντα τον δρόμο να αγγίξεις τον ουρανό και τ’ αστέρια. Να σταθείς σε μια αμμουδιά να ατενίσεις το ουράνιο τόξο, να κοιτάξεις την ανατολή και τη δύση του ήλιου και να βιώσεις αλλιώς την κάθε μέρα. Σαν να μην υπήρχε η προηγούμενη. Πολλοί φοβόμαστε πως η κάθε μέρα θα ’ναι ίδια. Δεν είναι έτσι. Κάθε μέρα έχεις την επιλογή να τη «φτιάξεις» διαφορετική. Να της χαμογελάσεις αλλιώς με την πρώτη αχτίδα του ήλιου. Ξέρω, δεν είναι εύκολο πάντα. Γι’ αυτό στη ζωή μου το πάω μέρα-μέρα, για την ευτυχία και τη χαρά. Έτσι, δεν απογοητεύομαι αν μια μέρα, δέκα μέρες, ένα μήνα δεν μου προκύψει το καλό. Ευελπιστώ στις επόμενες πάντα μέρες.

Παλιότερα νόμιζα πως δεν είχα ποτέ δικαίωμα στην ευτυχία. Νόμιζα πως αυτή η λέξη θα ήταν πάντα άγνωστη για μένα. Είχα βυθιστεί στη μελαγχολία, είχα αποδεχτεί την κατάσταση, και δεν σηκώθηκα ένα πρωί να κοιτάξω αλλιώς τον ουρανό, και τον ήλιο. Να πιστέψω στην ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. Πολλοί κοιτάζουμε τ’ αστέρια σαν να είναι για άλλους, δεν φωτίζουν εμάς, αλλά τον διπλανό μας.

Μεγάλη αλήθεια ο ήλιος και το φως της κάθε μέρας. Νόμιζα πως δεν μου αξίζει ο ΗΛΙΟΣ.

Ένα πρωί ξύπνησα και είπα…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.