Πήγε στη ΓΑΔΑ και αποχώρησε ο Δ. Λιγνάδης — Προσώρας «δεν αναζητείται»

0
21

Στο κτίριο της ΓΑΔΑ με τη συνοδεία του δικηγόρου του μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας κι αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του κ. Λιγνάδη, αποχώρησαν.

Σε δήλωση προέβη ο δικηγόρος του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, μετά από πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο εντολέας του βρίσκεται στην ΓΑΔΑ: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

Μια ακόμη κατάθεση που δόθηκε χθες τα μεσάνυχτα φέρεται να επιβεβαιώνει πολλά από τα σημεία που περιλαμβάνονται στην μήνυση που κατέθεσε ο 25χρονος άνδρας για βιασμό όταν ήταν στην ηλικία των 14 ετών δηλαδή το 2010. Πρόκειται για κακουργηματική πράξη η οποία δεν έχει παραγραφεί.

Ο μάρτυρας τον οποίο επικαλείται στη μήνυση του ο 25χρονος, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομήλικούς του, και ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου είπε ότι είναι σίγουρος πως λέει την αλήθεια, κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ