Δημήτρης Λιγνάδης: Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα

0
29

O Δημήτρης Λιγνάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 απάντησε στην υπουργό Λίνα Μενδώνη, η οποία στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής τον χαρακτήρισε ως έναν επικίνδυνο άνθρωπο, ενώ όπως είπε την εξαπάτησε.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι ουδέποτε εξαπάτησε την υπουργό, απαντά στα όσα ακούγονται για τις καταγγελίες και δηλώνει μόνος εν μέσω ενός κυκλώνα φημών, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

“Την επικινδυνότητα ενός ανθρώπου την αποφασίζουν οι ανάλογοι θεσμοί, για το αν ένας άνθρωπος είναι επικίνδυνος για τον συνάνθρωπο του, την κοινωνία και κυρίως αν είναι επικίνδυνος στην δουλειά, η οποία του έχει ανατεθεί. Και αυτό θα είναι ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί στους ανάλογους θεσμούς αν πραγματικά ο Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος…

Υπάρχει εδώ και ένα μήνα μια τεράστια επίθεση φημών, κλίματος, υπονοουμένων, εννοούμενων που δέχομαι εγώ, καταγγελίες στα media, στα social media, τις οποίες πληροφορούμαι. Αλλά είναι ένας κυκλώνας ο οποίος μέχρι στιγμής υπάρχει εκεί, σε αυτά τα μέρη που σας είπα. Καταγγελία στα χέρια μου, εγώ δεν έχω πάρει μέχρι τη στιγμή που μιλάμε. Επομένως πως αποφασίζεται η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου; Πως αποφασίζεται; Από τα θρυλούμενα; Από τις φήμες; Σίγουρα η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου δεν αποφασίζεται από τις φήμες ή κάποιες καταγγελίες που είναι στον αέρα…

Εγώ δεν θέλω να κρίνω κανέναν αυτή την στιγμή. Απολύτως κανέναν. Βεβαίως υπάρχει ελευθερία λόγου, αλλά θα μου επιτρέψετε και εμένα να επικαλεστώ και εγώ το κράτος δικαίου. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακούει για τον πατέρα του, για την μάνα του, ακούει πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα ακούσω και είμαι ένας άνθρωπος χωρίς να έχω έναν οργανωμένο στρατό πίσω μου. Νιώθω και μια μοναξιά να σας το πω και έτσι… Σε καμία  περίπτωση δεν εξαπάτησα την κυρία Μενδώνη!

Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Προσπαθώ, δεν είναι καθόλου εύκολο. Να είμαι νηφάλιος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πραγματικά. Σε δεύτερο χρόνο, για να ξέρω και εγώ τι έχω στα χέρια μου, ίσως μπορεί κανείς να ερμηνεύσει πολλά πράγματα, με πιο ψύχραιμο μυαλό. Να ξέρετε πάντως ότι είμαι ένας άνθρωπος που πριν κάνει την οποιαδήποτε κριτική, εξαντλεί την αυτοκριτική του… Είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα…”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.