Η Υπουργός Πολιτισμού,  Λίνα Μενδώνη  την Παρασκευή σε έκτακτη συνέντευξη τύπου  εξαιτίας των γεγονότων που διαδραματίζονται στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής το τελευταίο διάστημα, ανέφερε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που μας εξαπάτησε και εξαπάτησε και την ίδια.

“Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά την συνέντευξη του Ν.Σ”, τόνισε χαρακτηριστικά η Υπουργός.

Από την άλλη ο Δημήτρης Λιγνάδης που μίλησε στο OPEN υπογράμμισε ότι τα αρμόδια θεσμικά όργανα θα κρίνουν το αν είμαι επικίνδυνος.

“Αν είμαι επικίνδυνος ή όχι άνθρωπος, είτε στη δουλειά μου είτε στη ζωή μου, αυτό νομίζω θα το αποφασίσουν άλλα θεσμικά όργανα. Αυτό λέει το κράτος δικαίου. Αυτό αποφασίζεται, δεν προαποφασίζεται…Τι εννοείτε; Aν έχω εγκληθεί από το λαϊκό αίσθημα; Έχω μια ολόκληρη χώρα εναντίον μου. Δεν έχω τίποτα τέτοιο (εννοώντας ότι δεν έχει εγκληθεί από τον εισαγγελέα). Αν εγκληθώ για κάτι, η επικινδυνότητα κάποιου ανθρώπου δεν κρίνεται από λαϊκά δικαστήρια, δεν κρίνεται από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα. Κρίνεται θεσμικά…”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.