Για τα προβλήματα που ανέκυψαν από την κακοκαιρία και την αντιμετώπιση της επικάλυψης των αρμοδιοτήτων, αλλά και για τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενημέρωσε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεών της προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.

Στο θέμα των σεξουαλικών κακοποιήσεων ο πρωθυπουργός τόνισε  πως με τη φωνή τους, οι καταγγέλλοντες, έσπασαν τη σιωπή  και ήρθε η ώρα της δικής μας δράσης. 

Η κα Σακελλαροπούλου τόνισε απο την πλευρά της ότι το πρόβλημα είναι οξυ.

Σε ότι αφορά την κακοκαιρία ο πρωθυπουργός  τόνισε ότι Καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε την ηλεκτροδότηση στις περιοχές που επλήγησαν και αναγνώρισε την ενόχληση  και τον θυμό των πολιτών. Μετέφερα στην ΠτΔ την εκτίμηση πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιέ.

Σημείωσε μάλιστα πως ουσιαστικά στον Διόνυσο και στην Εκάλη θα έπρεπε να ξαναχτιστεί το δίκτυο. Υπενθύμισε μάλιστα πως η Κυβέρνηση είχε  και πριν πεί  ότι θα έπρεπε να υπάρχει διάκριση αρμοδιοτήτων μεταξύ των φορέων.