Συνέντευξη στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε η  Αθηνά Οικονομάκου και μίλησε για όλα.

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας σχετικά παρότρυνε τους ηθοποιούς να χαμηλώσουν τους τόνους και να καθίσουν φρόνιμα. Μια φράση που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Θεωρώ κι εγώ ότι η φράση «Καθίστε φρόνιμα» ήταν φάουλ. Ίσως να ήθελε κάτι άλλο να πει, αλλά στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται να  φιμώνουμε στόματα. Αυτό που κατά την γνώμη μου χρειάζεται είναι να βγουν αυτοί που έχουν σοβαρές καταγγελίες να καταθέσουν. Καλό είναι όσοι μιλάνε για αξιοπρέπεια να έχουν και αξιοπρέπεια. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω ανθρώπους που έχουν μιλήσει ενώ και οι ίδιοι έχουν φερθεί το ίδιο άσχημα σε συνεργάτες τους. Δεν μπορεί από τη μία να κατηγορείς συνάδελφό σου για λεκτική βία ενώ κι εσύ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στον βοηθό σκηνοθέτη  ή στην κομμώτρια. Σε όποιον δηλαδή θεωρείς ότι έχεις την εξουσία να το κάνεις. Είναι και αυτό ίδια κατάχρηση.

Λυπάμαι πoλύ που έχει στοχοποιηθεί ο χώρος του θεάτρου αλλά αυτά συμβαίνουν δυστυχώς παντού. Απλώς, στη δική μας περίπτωση είναι πιο εύκολο να βρεις βήμα να μιλήσεις και να εκτεθείς, γιατί είναι κάτι που το συνηθίζουμε. Σκοπός είναι να υπάρξει επιτέλους μια κάθαρση στην Τέχνη. Και για να γίνει αυτό πρέπει να βγουν στην επιφάνεια τα σοβαρά περιστατικά, ώστε να ξεδιαλύνει ο χώρος και να μην υπάρξουν στο άμεσο μέλλον αντίστοιχες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.