Ζώδια εβδομάδας 01-07/02 Να αφήσετε ένα νέο άτομο να γίνει μέρος της ζωής σας

Ζώδια εβδομάδας 01-07/02 Α΄

Ζώδια εβδομάδας 01-07/02  Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς οι ενέργειές σας θα είναι ώριμες και σοβαρές. Έτσι θα αποφύγετε την επανάληψη λαθών που κάνατε στο παρελθόν και θα προχωρήσετε ανεμπόδιστα προς τα μπροστά. Η περιεκτική σκέψη σας σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποτελεσματικά. Οι ενέργειές σας ενισχύονται από τη φιλοδοξία σας, αλλά ταυτόχρονα παραμένετε υπομονετικοί. Έχετε αποκτήσει σοφία μέσω πολλών δυσκολιών και προβλημάτων.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ωροσκόπιο για τον Έρωτα για αυτήν την εβδομάδα

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να είναι ήρεμη. Τυχόν συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και τον συνεργάτη σας θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να συγκρατηθείτε. Δεν ξοδεύετε καμία ενέργεια για μικρότητες και αυτό διατηρεί τη σχέση σας υγιή. Εάν είστε ελεύθεροι, θα αξιολογήσετε σωστά μια νέα γνωριμία. Αυτό θα σας κάνει να λάβετε τη σωστή απόφαση για να αφήσετε ένα νέο άτομο να γίνει μέρος της ζωής σας ή όχι. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ωροσκόπιο για την Καριέρα για αυτήν την εβδομάδα

Καλύτερα να φτιάξετε ένα πολύ λεπτομερές σχέδιο, χωρίς να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Συμπεριλάβετε μόνο ευθύνες που γνωρίζετε ότι μπορείτε να χειριστείτε. Διαφορετικά κινδυνεύετε να φανείτε αναξιόπιστοι. Η εμπειρία σας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Έχετε ήδη κάνει λάθη τα οποία δεν θέλετε να επαναλάβετε. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας: διατηρείτε κάποια ισορροπία, καθώς γνωρίζετε ότι τα υπερβολικά έξοδα φέρνουν άγχος και προβλήματα.

Ζώδια εβδομάδας 01-07/02 Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε στις σχέσεις σας. Επιλύστε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με άτομα γύρω σας και αυτό σας οδηγεί ένα βήμα παραπέρα. Οι αποφάσεις δεν είναι το αποτέλεσμα ενός μαγικού ξορκιού, αλλά των δικών σας προσπαθειών. Αναγνωρίζετε τα λάθη σας και αναλαμβάνετε την ευθύνη σας. Εάν αποδεχτείτε τα προηγούμενα λάθη σας, θα μπορείτε να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάσταση. Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται, με θετική, άνετη και ήρεμη διάθεση. Η καλή διάθεση του συντρόφου σας είναι αυτό που σας χαλαρώνει περισσότερο. Δεν χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση ή ένταση στο σπίτι σας.

Ωροσκόπιο για τον Έρωτα για αυτήν την εβδομάδα

Η σχέση σας βελτιώνεται, χωρίς ανασφάλειες και άγχος. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και έτσι μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας. Ως αποτέλεσμα, έχετε μια ήρεμη και γαλήνια διάθεση με τον σύντροφό σας. Μπορεί να μην έχετε έντονο και φλογερό πάθος αυτή τη στιγμή, αλλά μερικές φορές απλά θέλετε να είστε με το άλλο σας μισό. Χωρίς σύννεφα πάνω από τη σχέση σας, χωρίς συγκρούσεις, απλώς απολαμβάνοντας ο ένας τον άλλον.

Ωροσκόπιο για την Καριέρα για αυτήν την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα, ανακτάτε τον έλεγχο στη δουλειά, επειδή καταφέρνετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Δεν κάνετε εκρήξεις για μικρά πράγματα, δεν ασχολείστε με κουτσομπολιά και μικρότητες. Αντιμετωπίζετε τις υποχρεώσεις σας και αφιερώνετε την ενέργεια και την προσοχή σας στην ολοκλήρωση των εργασιών σας. Έτσι, αισθάνεστε ικανοποιημένοι και ολοκληρωμένοι. Στα οικονομικά σας, περνάτε μια δύσκολη περίοδο και θα χρειαστείτε μια σωστή διαχείριση των πόρων σας για να το ξεπεράσετε αυτό.

Ζώδια εβδομάδας 01-07/02  Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Έχετε πολλές νέες ιδέες και καταφέρνετε να βρείτε λύσεις όταν τα πράγματα φαίνεται να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί, παρά τα εμπόδια. Επιπλέον, να περιμένετε να γίνουν αλλαγές και ανακατατάξεις, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Θα λάβετε κάποια καλά νέα που θα φτιάξουν την ημέρα σας και θα αλλάξουν τις αρνητικές προβλέψεις σας για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ωροσκόπιο για τον Έρωτα για αυτήν την εβδομάδα

Στην ερωτική σας ζωή, αναζητάτε την ανεξαρτησία και αυτοπροστασία. Ο τρόπος που επιλέγετε να το κάνετε αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σας. Εάν έχετε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας, προκειμένου να διατηρήσετε την ελευθερία σας, τότε θα προκύψει αναταραχή. Αν, από την άλλη πλευρά, θέλετε να είστε μοναδικοί, ώστε να διατηρείτε τον εαυτό σας και τη σχέση σας σε αρμονία, τότε είστε στο σωστό δρόμο. Εάν είστε ελεύθεροι, δεν φαίνεστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε την ελευθερία σας για κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Ωροσκόπιο για την Καριέρα για αυτήν την εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να φέρει πολλές αλλαγές, οι οποίες μερικές φορές θα είναι θετικές και μερικές φορές θα καταστρέψουν τον σχεδιασμό σας. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται να αποδείξετε ότι όλα εξαρτώνται από τις σωστές αποφάσεις και επιλογές. Θα καταφέρετε να αποφύγετε εμπόδια και να επιτύχετε τους στόχους σας, ακόμα κι αν απαιτεί προσπάθεια. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, αντιμετωπίστε τις αλλαγές με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

 

Ζώδια Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας φέρει σοφία και συγκροτημένη σκέψη. Η εσωτερική σας πλευρά που θέλει πάντα να είναι σωστή, ξυπνά και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι εντάσεις υποχωρούν και βιώνετε ζεστά και γλυκά συναισθήματα. Προτιμάτε να απολαύσετε ήσυχες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινής ζωής και τις πιεστικές υποχρεώσεις. Αυτό είναι καλό για εσάς, καθώς θα αναπληρώσετε την ενέργειά σας και θα αισθανθείτε πιο ισορροπημένοι.

Ωροσκόπιο για τον Έρωτα για αυτήν την εβδομάδα

Θα καταφέρετε να διατηρήσετε μια αξιοπρεπή κατάσταση για τη σχέση σας, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις και τις υπερβολές. Δεν θα υπάρξουν ξεσπάσματα ανασφάλειας και θα καταφέρετε να κρατήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή χωριστά. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα απολαύσετε έναν αργό, χαλαρωτικό ρυθμό. Εσείς και ο σύντροφός σας θα αποδράσετε εκεί όπου η φαντασία και η πραγματικότητα συνδυάζονται για να σας φέρουν ικανοποίηση. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γοητεύσετε ένα ενδιαφέρον άτομο ώστε να μπει στη ζωή σας.

Ωροσκόπιο για την Καριέρα για αυτήν την εβδομάδα

Χρησιμοποιήστε το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας για να σταθεροποιήσετε το πρόγραμμά σας και να οργανώσετε τις υποθέσεις σας. Αυτό θα κάνει την υπόλοιπη εβδομάδα πιο ομαλή. Πριν από το τέλος της εβδομάδας, καταφέρνετε να βρείτε έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που σας ενοχλούν. Βεβαιωθείτε ότι η ορθολογική σκέψη σας δεν καταστέλλει τη δημιουργικότητά σας. Πριν από το Σαββατοκύριακο, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στα οικονομικά σας. Τα καλά νέα θα σας φέρουν ελπίδα και αισιοδοξία σχετικά με αυτό το κομμάτι της ζωής σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

 

Ζώδια Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είστε ένα πολύ δυναμικό ζώδιο που ποτέ δεν διστάζει να πολεμήσει και να επιβάλει την υπεροχή του. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα, αποδεικνύετε επίσης ότι μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με έξυπνο τρόπο, μεταξύ των ζητημάτων που ξαφνικά αντιμετωπίζετε. Νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας περιορίζει και σας πιέζει. Προσέξτε πώς εκφράζετε αυτήν την ανάγκη στην ερωτική σας ζωή. Κάντε μια ρεαλιστική εκτίμηση των γεγονότων, γιατί μπορεί να τερματίσετε μια σχέση για λάθος λόγους.

Ωροσκόπιο για τον Έρωτα για αυτήν την εβδομάδα

Υπάρχει μια έντονη προβολή της ατομικότητάς σας στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Συνεχίζετε να καθιστάτε σαφή την ανάγκη σας για ελευθερία και αρνείστε να επηρεαστείτε από τις απαιτήσεις των άλλων, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σας. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξει εάν αξίζει να είναι δίπλα σας ή όχι. Σέβεται την προσωπικότητά σας και τις ανάγκες σας ή προσπαθεί να σας ελέγξει; Εάν το τελευταίο είναι αλήθεια, η κοινή πορεία σας πρόκειται να φτάσει σε αδιέξοδο. Αν είστε ελεύθεροι τον τελευταίο καιρό, αυτή η εβδομάδα δεν θα αλλάξει την κατάστασή σας. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να σας φέρουν τα αστέρια.

Ωροσκόπιο για την Καριέρα για αυτήν την εβδομάδα

Η δουλειά σας θα πάρει μια θετική – και απροσδόκητα προσοδοφόρα – πορεία αυτήν την εβδομάδα. Μη προγραμματισμένα συμβάντα είναι πάντα κομμάτι του παζλ, ωστόσο αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Καταφέρνετε να βρείτε λύσεις, ακόμα κι αν είναι αυτές της τελευταίας στιγμής. Στα οικονομικά σας, η συνέπεια και η σύνεση θα βοηθήσουν την κατάστασή σας. Να είστε οργανωμένοι και προσανατολισμένοι στο στόχο σας.

Ζώδια Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, συνήθως κινείστε σύμφωνα με ένα σχέδιο και τις επόμενες ημέρες η ανάγκη σας για προγραμματισμό θα είναι ακόμη πιο έντονη από το συνηθισμένο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια καλή πορεία για τις υποθέσεις σας και να απαλλαγείτε από το υπερβολικό άγχος. Έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν και μάθατε από αυτά. Η ερωτική σας ζωή πρόκειται να ανθίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η διάθεσή σας θα είναι πιο χαλαρή. Σας καθοδηγεί η διαίσθησή σας, η οποία σας βοηθά να κάνετε μερικές εξαιρετικές επιλογές. Εμπιστευτείτε την.

Ωροσκόπιο για τον Έρωτα για αυτήν την εβδομάδα

Η ερωτική σας ζωή είναι ισορροπημένη αυτή την εβδομάδα. Η λογική σκέψη θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Η διάθεσή σας θα είναι αισθησιακή και συναισθηματική. Οι εντάσεις υποχωρούν και τα πράγματα ανακτούν ένα είδος ηρεμίας, όπως μια ήρεμη θάλασσα που λάμπει στον ήλιο. Ζεστή και ευχάριστη, έτσι θα είναι η ερωτική σας ζωή. Αποπνέετε ηρεμία και γαλήνη και αυτό μπορεί να προσελκύσει κάποιο νέο άτομο. Κάντε την κίνησή σας και μην αφήσετε καμία δεύτερη σκέψη να σας σταματήσει.

Ωροσκόπιο για την Καριέρα για αυτήν την εβδομάδα

Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά στη δουλειά σας. Θα επιλύσετε εκκρεμή ζητήματα και, ταυτόχρονα, θα προκύψουν απροσδόκητες προτάσεις. Σκεφτείτε πριν λάβετε αποφάσεις, μήπως ο ενθουσιασμός σας σας παρασύρει. Έχετε ως οδηγό τη φιλοδοξία σας, η οποία βρίσκει έναν τρόπο να γίνει πραγματικότητα. Χρειάζεται όμως χρόνος. Στα οικονομικά σας, αργά και σταθερά βήματα θα σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει να είστε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας