Ταμίλα Κουλίεβα: Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι εύκολος συνεργάτης…

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και στον Γιάννη Πουλόπουλο για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για το προσωπικό bulying  που έχει βιώσει στο παρελθόν από γυναίκα στη δουλειά.

“Δεν αισθάνθηκα ποτέ κακή συμπεριφορά προς τον εαυτό μου. Ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι δύσκολος συνεργάτης δεν είναι κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι βεβαίως πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό. Ως χαρακτήρας δεν μπορώ να δεχτώ ότι στον χώρο εργασίας μου τη βία σε οποιαδήποτε μορφή. Έχω φύγει από τις παραστάσεις όταν συνέβαινε αυτό. Πρέπει να ξεχωρίσουμε την κακοποίηση από τη σεξουαλική παρενόχληση, να μην εστιάζουμε στο άντρας-γυναίκα γιατί τη συμπεριφορά γιατί το bullying μπορεί να προέρχεται και από τη γυναίκα, το οποίο εγώ είχα βιώσει σε μια δουλειά.

Αυτό που διέκρινα ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και στον Γιώργο Κιμούλη  ήταν μια ένταση σε αυτή τη σχέση κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Με την Κατερίνα είχαμε εμπιστευτεί η μία στην άλλη πολλά πράγματα, είχαμε μιλήσει, είχαμε ανοιχτεί, αλλά εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι δύσκολος συνεργάτης, δεν είναι εύκολος”, είπε μεταξύ άλλων η καταξιωμένη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.