Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει 5 υπάλληλους για το παλάτι – Τι μισθό δίνει

Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ “αναζητά” υπαλλήλους για διάφορα πόστα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια.

Οι αγγελίες έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού που έχει όλες τις πληροφορίες για όσους επιθυμούν να εργαστούν για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Οι θέσεις αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες:

2. Οικονομικός Αναλυτής, βιογραφικά έως τις 2 Φεβρουαρίου 2021
3. Υπεύθυνος Αποθήκης στο Κάστρο του Γουίνσδορ, βιογραφικά έως τις 7 Φεβρουαρίου 2021
4. Σύμβουλος Ψηφιακής Εκμάθησης στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, βιογραφικά έως τις 7 Φεβρουαρίου 2021
5. Ανώτερος βοηθός επικοινωνίας υπαλλήλων στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, βιογραφικά έως τις 7 Φεβρουαρίου 2021

Σε αυτές τις θέσεις εργασίας, ο μισθός ξεκινά από 22,000 λίρες και φτάνει μέχρι £36,000 ανάλογα με το αντικείμενο και την προυπηρεσία του υποψηφίου.

Παρατηρούμε ότι οι δύο τελευταίες θέσεις εργασίας, σχετίζονται με τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στο παλάτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεδομένου ότι πολλοί από τους 1200 υπαλλήλους του εργάζονται πλέον από απόσταση.

Ο ένας από τους νέους προσληφθέντες, θα αναλάβει να φέρνει σε επαφή όλους τους εργαζόμενους του παλατιού μέσα από τις διαθέσιμες ψηφιακές πλατφόρμες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει 5 υπάλληλους για το παλάτι - Τι μισθό δίνειΗ βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει 5 υπάλληλους για το παλάτι - Τι μισθό δίνει

Ανάμεσα στα προσόντα που θεωρούνται υποχρεωτικά σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον συγκεκριμένο τομέα, είναι η άριστη γώστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των νέων τεχνολογιών, πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης, γνώσεις analytics, copywriting αλλά και δημιουργική ματιά.

QUEEN ELIZABETHQUEEN ELIZABETH

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ: Παραδίδει το στέμμα με 4ήμερο πάρτι

Φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής, ωστόσο το μεγάλο πάρτι της ζωής της θα γίνει το 2022.

Τότε, όλη η χώρα θα αποκτήσει ακόμα μια μέρα αργίας για να γιορτάσει το νέο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ: Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, δηλαδή τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον θρόνο.

Ένα blockbuster πρόγραμμα εορτασμών έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζεται, για να σηματοδοτήσει το ιστορικό ορόσημο όταν η Αυτού Μεγαλειότητα θα γίνει η πρώτη Βρετανή μονάρχης που βασιλεύει για 70 συνεχόμενα χρόνια.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.