Αστρολογία 29/01 Ευκαιρίες να αναπληρώσετε τα κενά

Αστρολογία 29/01 Παρασκευή .

Αστρολογία 29/01 :  Αυτή η μέρα σας δίνει το ελεύθερο να εκφράσετε την ικανοποίησή σας, για όσα καταφέρατε στη διάρκεια της εβδομάδας!

Αν βιώσατε κάποιες δυσκολίες ή απώλειες, καλό είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Με τη νέα εβδομάδα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναπληρώσετε τα όποια κενά!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Με τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς να πλησιάζει στο τέλος του, καλείστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: Με όποια διάθεση κι αν μπήκατε στο 2021, δείτε τι πετύχατε και πού κάνατε λάθη. Κάποιες σημαντικές αλλαγές που γίνονται ήδη, έχουν πρόθεση να κάνουν πιο διαυγές το μέλλον… Ακόμα κι αν δεν είναι όλα όπως τα θέλετε ή τα αναμένατε!

Αν νιώθετε κάπως θλιμμένοι στην αρχή της ημέρας, να ξέρετε ότι θα είναι περαστικό. Γι’ αυτό μην αφήσετε να επηρεάσει τις σκέψεις και τις δράσεις σας… Θα ρισκάρετε να δημιουργήσετε αχρείαστες παρεξηγήσεις και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν χρειαστεί, αλλάξτε τα σχέδιά σας και εστιάστε στις ικανότητες και τις γνώσεις σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

Αστρολογία 29/01

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις είναι πιθανές στον τομέα της αγάπης. Αλλά σε γενικές γραμμές, η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες και ενθαρρυντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας. Οι γυναίκες θα έχουν σημαντικές συζητήσεις ή επαφές, ειδικά για δικαστικές ή νομικές εκκρεμότητες. Στον τομέα της οικογένειας, πρέπει να αγνοήσετε ή να πάψετε να κάνετε εσείς, προσπάθειες εκμετάλλευσης ή χειραγώγησης!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Αφιερώστε χρόνο σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση για να συναντηθείτε, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικοί περιορισμοί. Ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να σας αιφνιδιάσει – και θα αφορά ένα παιδί. Οι γυναίκες θα έχουν επιτυχίες στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Οι άντρες θα συζητήσουν οικονομικά θέματα με μια νεαρή γυναίκα της οικογένειας. Μπορεί να είναι κόρη, εγγονή, ανιψιά, αδελφή ή κάτι ανάλογο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

Αστρολογια 29/01

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας, που αφορά εσάς ή ένα αγαπημένο άτομο. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μια διαδικασία ρουτίνας, όπως τον οδοντίατρο ή προγραμματισμένες εξετάσεις. Οι γυναίκες θα έχουν λόγο να χαρούν, με κάποια χρήματα ή ειδήσεις που τα αφορούν. Είναι πιθανό να εισπράξετε ένα ποσό, μετά από κάποιες δυσκολίες. Οι άνδρες θα έχουν επαγγελματικές επιτυχίες, αν η εργασία τους σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικά θέματα!

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα.

Αλλά να ξέρετε ότι τα προβλήματα θα είναι παροδικά. Οι γυναίκες θα κάνουν νέες γνωριμίες, για τις οποίες θα αναλάβουν κάποιες δεσμεύεις.

Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να κάνετε κάποιες αλλαγές, να υιοθετήσετε καινούργιους τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας. Κάποια παλιά λάθη ή προβλήματα θα απασχολήσουν σήμερα τους άντρες. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, να κλείσετε τοξικές δεσμεύσεις ή σχέσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο