24 άτομα συνελήφθησαν στην Ημαθία, καθώς είχαν μετατρέψει κατάστημα σε μίνι καζίνο. Ειδικότερα, ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα με ειδικά τραπέζια, για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων. Εκείνη την ώρα, βρίσκονταν μέσα 23 άτομα. Στον χώρο του καταστήματος υπήρχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας, αποτελούμενο από οθόνη υπολογιστή, καταγραφικό κύκλωμα και 4 κάμερες, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 12 φυσίγγια των 9 χιλιοστών, ιδιοκτησίας του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος, καθώς και μία συσκευασία κοκαίνης,  βάρους 1,4 γραμμαρίων που βρήκαν σε εξωτερικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου δύο από τους συλληφθέντες, μία γυναίκα και ένας άνδρας, προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομιστούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων, επιβλήθηκαν επίσης διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Όλοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ