Ζώδια σήμερα 28/01 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 28/01 Κριός .

Η σημερινή είναι η δανική μέρα για να βγείτε έξω ή να μείνετε μέσα και να κατεβάσετε όλα τα τηλέφωνα. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας μπορεί να είναι κάπως ανήσυχοι και να προκληθούν παρεξηγήσεις και πληγωμένα συναισθήματα. Εάν χρειαστεί να μιλήσετε με κάποιον/α κρατήστε την συζήτηση χαλαρή και σύντομη. Μην χαλάσετε την μέρα σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Μια αγχωτική κατάσταση που περάσατε πρόσφατα σας κάνει να θέλετε να περάσετε την σημερινή μέρα κάνοντας ψώνια, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεστε να αγοράσετε κάτι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και γεμίσετε το σπίτι σας με άχρηστα αντικείμενα.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιοι απροσδόκητοι επισκέπτες μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος σήμερα. Θέλατε να ξεκουραστείτε και τώρα θα πρέπει να καθαρίσετε το σπίτι και να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας και αυτό σας φαίνεται ενοχλητικό. Καλύτερα να κρατήσετε την επίσκεψη σύντομη αντί να το παίζετε καλοί οικοδεσπότες με το ζόρι.

Ζώδια σήμερα 28/01  Καρκίνος

Κάποια ανόητα σχόλια που ειπώθηκαν ακούσια, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε πληγωμένοι και ανασφαλείς. Μην δίνετε σημασία. Σας λένε πολύ περισσότερα για αυτόν που τα είπε. Παρά για το άτομό σας. Περάστε το βράδυ με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Σκέφτονται τα καλύτερα για εσάς και απολαμβάνουν την παρέα σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

Ζώδια Λέων

Η επιθυμία σας να παρευρεθείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί να παρεμποδιστεί από κάποιες μικρές αναποδιές που θα συμβούν σήμερα, όπως για παράδειγμα ένα μποτιλιάρισμα. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό και ενοχλητικό, αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει. Είναι σημαντικό να είστε έξω με τους φίλους σας. Οπλιστείτε με υπομονή!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής χάρη σε κάποιους φίλους σας. Μπορεί για παράδειγμα να πρέπει να βγάλετε κάποιο λόγο ή να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Σε γενικές γραμμές, δεν σας πειράζει αυτό, αλλά σήμερα δεν έχετε διάθεση και προτιμάτε να μείνετε στο περιθώριο. Μην φοβάστε να πείτε στους φίλους σας πώς πραγματικά αισθάνεστε. Δεν θέλουν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ζώδια σήμερα 28/01  Ζυγός

Κάποιο επιθετικό άτομο μπορεί να διακόψει τη ροή ιδεών σε μια τάξη ή εργαστήριο αφιερωμένο σε πνευματικά και μεταφυσικά θέματα. Θα ενοχληθείτε πολύ από την παρέμβαση αλλά δεν είστε τύπος που επιδιώκει τη σύγκρουση. Αφήστε αυτό το άτομο να πει ό,τι θέλει και συμμετέχετε σε μια συζήτηση μετά. Ανοιχτείτε σε νέες ιδέες και απόψεις.

Ζώδια Σκορπιός

Μια αναστάτωση ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας σήμερα μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε αν κάνατε κάτι λάθος. Το πιθανότερο είναι ότι απλά βρεθήκατε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Ο φίλος σας μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και να ντρέπεται να το συζητήσει. Περιμένετε μερικές ημέρες και τηλεφωνήστε του για να μάθετε πώς πάνε τα πράγματα. Μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα να μιλήσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Οι πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα σας έχουν φέρει σε διαφωνία με τον/την σύντροφό σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας σας έχει δώσει τελεσίγραφο: θα πρέπει να επιλέξετε είτε τη δουλειά είτε την σχέση σας. Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά και μιλήστε για τα συναισθήματά σας. Εξηγήστε του/της την κατάσταση λεπτομερώς και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένα απροσδόκητο πρόβλημα με μια εργασία που προσπαθείτε να ολοκληρώσετε, μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση ανάμεσα σε εσάς και τα κοντινά σας άτομα. Αυτό μπορεί να κάνει τα μέλη της οικογένειάς σας να βράζουν από θυμό. Να θυμάστε ότι ο καθένας έχει τις δικές του ανησυχίες, και μπορεί να αντιδράσει υπερβολικά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 28-30/01 Αποκατάσταση αισθηματικών σχέσεων

Ζώδια Υδροχόος

Ένα ανησυχητικό όνειρο για κάποιον που αγαπάτε πολύ, μπορεί να σε κάνει να ξυπνήσετε ξαφνικά μέσα στη νύχτα. Προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα πριν προσπαθήσετε να ξανακοιμηθείτε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το όνειρο δεν είναι προφητικό. Πιθανότατα σχετίζεται με τους δικούς σας φόβους για αυτό το άτομο, ή ίσως ακόμη και για τον εαυτό σας. Περιμένετε μέχρι το πρωί και καταγράψτε το, ώστε να μπορέσετε να το ξεκαθαρίσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μια παρεξήγηση με ένα μέλος της οικογένειας σας ή με τον/την σύντροφό σας θα σας χαλάσει την διάθεση σήμερα το πρωί. Κανένας δεν θα έχει όρεξη για συζητήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε κάποια θέματα προς συζήτηση. Μην αγχώνεστε. Τα πράγματα φαίνονται μάλλον πιο σοβαρά από ό, τι είναι.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο