Τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό είχε το πρωί της Τετάρτης  ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίες μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και άσκησης σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

Φυσικά ο αγαπημένος πρωταγωνιστής ανέφερε για την υπόθεση του Γιώργου  Κιμούλη λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Πάντα ακούγονται πράγματα σε αυτή τη δουλειά και ακουγόντουσαν και ακούγονται. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν, κάποιον λόγο θα έχουν φυσικά, γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά θα απολογηθούν οι ίδιοι. Υπάρχει, όμως, κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι ο χώρος ο δικός μας είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά. Θεωρώ ότι το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που ξεκινάει την καριέρα του, το θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει τεράστια πορεία, είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα εκρηκτικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις. Εγώ, ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο”.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.