Ταρώ 27/01 Τετάρτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 27/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο διάβολος .

Το να παραδεχτείτε πως επιθυμείτε κάτι… μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για να ξεπεράσετε μια πρόκληση. Ο λόγος που αντιμετωπίσατε αρχικά αυτό το πρόβλημα είναι ότι αντιδράσατε επιθετικά για να μη φανερώσετε πώς αισθάνεστε. Γι’ αυτό, αντί να νιώθετε μουδιασμένη τώρα, δώστε τόπο στην οργή. Ξεκινήστε από την αρχή και εστιάστε στο σημείο που πήγε στραβά και άρχισε να δημιουργείται μέσα σας, αυτό το αίσθημα βύθισης. Παραδεχτείτε πώς αισθάνεστε και προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με υγιή τρόπο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Μην ανησυχείτε, γιατί τα πράγματα βελτιώνονται. Η μέρα μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά η στάση σας μπορεί να βοηθήσει για να βρείτε αυτό που εξηγεί τι συμβαίνει στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Τις περισσότερες φορές η ευτυχία είναι μια απόφαση…. κι αυτό δεν σημαίνει πως αγνοείτε το γεγονός ότι η μέρα είναι γεμάτη προβλήματα. Επιλέγετε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από το δράμα και να αγκαλιάσετε το γεγονός ότι ανεξάρτητα από το ότι είστε ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος… κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης

Αυτό είναι σημαντικό γεγονός και δεν θέλετε να το χάσετε! Ανεβήκατε τη σκάλα για την κορυφή και τώρα βλέπετε τα πράγματα από μια νέα προοπτική. Εναπόκειται σε σας να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να αναπτύσσετε τη σοφία και την αντίληψή σας. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να ξεχάσετε από πού ξεκινήσατε. Δεν χρειάζεται να είστε μετριοπαθής ή να αγνοήσετε τα επιτεύγματά σας. Αν είστε ταπεινή στην καρδιά, θα πάτε πολύ μακριά.

Ταρώ 27/01 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Ακούστε την καρδιά σας! Η ανησυχία σας δεν θα αλλάξει την αλήθεια. Η διαίσθησή σας είναι σαν μια μηχανή που απαιτεί σταθερό καύσιμο για να αναπτυχτεί. Όταν αισθάνεστε πως η εσωτερική φωνή σας είναι σιωπηλή, αυτό είναι μια προειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα ώστε να γίνει πιο ομαλό το ταξίδι σας. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να είστε συντονισμένη με τον εαυτό σας.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση, οπότε προσπαθήστε να κάνετε προσαρμογές, ώστε να μην χρειάζεται αλλαγή. Σεβασμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνείτε με τον τρόπο που είναι τα πράγματα. Απλά ότι τιμάτε τα επιτεύγματα, τον πολιτισμό και τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα από μια άλλη ομάδα. Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να ακολουθήσετε μια πιο ήπια προσέγγιση, ιδιαίτερα αν νιώθετε πως απειλούνται οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας. Εδώ μπορείτε να δείξετε πόσο διπλωμάτης είστε στις δύσκολες καταστάσεις.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Αποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

Ταρώ 27/01 ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Είστε το αφεντικό του εαυτού σας. Είναι όμως δύσκολο να σταθείτε στα πόδια σας όταν νιώθετε πως χρειάζεστε ένα χέρι βοηθείας. Όμως κάποιες φορές αυτό είναι το καλύτερο… γιατί σας επιτρέπει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Ίσως να μην καταφέρατε να πετύχετε αυτό που θέλετε αν αποκτήσετε διαφορετικές προοπτικές. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει πως κάποιες φορές το να είστε μόνη σας…είναι ευλογία.

 

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Όταν θέλετε να τα παρατήσετε, μην το κάνετε. Όλοι έχουν φόβους. Το να είναι κάποιος δυνατός δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι τέλειος. Οι πιο ατελείς στιγμές της ζωής είναι το σημείο που συνήθως τέμνονται η μοίρα με το πεπρωμένο….και είστε εδώ για κάποιο λόγο. Όταν έρθει η ώρα σας να προχωρήσετε….. θα το κάνετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Πρέπει να σεβαστείτε τον εαυτό σας, ειδικά όταν κανείς άλλος δεν το κάνει. Όταν αισθάνεστε πως η διαίσθησή σας είναι απενεργοποιημένη, φταίει το γεγονός πως αφήσατε τις απόψεις και τις φωνές των άλλων, να σας επηρεάσουν. Επιστρέψτε στο σημείο εκκίνησης για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ξεκαθαρίστε μέσα σας αυτά που επιθυμείτε ακόμα κι αν δουλέψετε αυτό το διάστημα, με το παιδί μέσα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολύ περισσότερα από όσα θα κάνατε αν συνεχίζατε την πορεία σας…. ενώ νιώθατε μπερδεμένη.

 

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Η ζωή αλλάζει τα πράγματα. Και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια. Η ζωή είναι ένας τεράστιος κύκλος, θανάτου και αναγέννησης. Και τώρα που βλέπετε πως ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για άλλη μια φορά, τι θα θέλατε να κάνετε στη συνέχεια; Ίσως θελήσετε να κοιτάξετε πίσω και να επανεξετάσετε όλα όσα περάσατε… για να δείτε τι θα κάνετε διαφορετικά από δω και μπρος. Ίσως να μην αλλάξετε τίποτα. Ίσως απομακρυνθείτε και αποφασίσετε να ξεχάσετε πως αυτή η στιγμή συνέβη. Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα πάρετε….όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεται η ψυχή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Προσευχηθείτε για αυτό που θέλετε να πετύχετε. Δεν χρειάζεται να είστε θρησκευόμενη για να πιστεύετε ότι υπάρχει μια υψηλότερη δύναμη που βοηθά τους ανθρώπους σε περίοδο ανάγκης. Μερικά θαύματα συμβαίνουν λόγω της απόλυτης δύναμης, οπότε αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε κάτι σημαντικό στη ζωή σας, στραφείτε στο σύμπαν και ίσως να λάβετε αυτό που ζητήσατε.

 

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος, ανάποδα

Το να μάθετε να περιορίζετε έναν εθισμό, απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Σεβαστείτε τη διαδικασία και συνειδητοποιήστε ότι η ιστορία σας είναι ισχυρή, αλλά δεν χρειάζεται πάντα να τη μοιράζεστε. Το παρελθόν σας, είναι τα προσωπικά σας στοιχεία και μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να μιλήσετε για όσα έχετε περάσει. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αποκαλύψετε όλα τα πράγματα για τα οποία αισθάνεστε ένοχη σε κάποιο καινούργιο άτομο, για να του εξηγήσετε την τακτική σας. Καλύτερα αφήστε τον χρόνο να δείξει. Αφήστε αυτό το άτομο να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας πρώτα, πριν του αποκαλύψετε τα πάντα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Αποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Χρειάζεστε λίγο χρόνο. Μην πιέζετε τον εαυτό σας όταν καταλαβαίνετε πως χρειάζεστε ξεκούραση. Είναι φυσικό να νιώθετε πως ο κόσμος θα καταρρεύσει αν αφιερώσετε μια στιγμή για τον εαυτό σας, αλλά η αλήθεια είναι πως χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση. Μην νιώθετε ενοχές… γιατί είστε άνθρωπος. Ο κόσμος θα προχωρήσει χωρίς εσάς. Κι όταν νιώσετε πως είστε έτοιμη να επιστρέψετε θα είστε καλύτερη και πιο δυνατή.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο