Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες τα ξημερώματα ένας ανήλικος σε περιοχή των Σερρών, ο οποίος μαζί με συνεργούς του ενέχονται σε κλοπές και απόπειρες κλοπής από καταστήματα και ένα σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ξημερώματα της Τρίτης ο ανήλικος και οι συνεργοί του προσπάθησαν να διαρρήξουν με βαριοπούλα κατάστημα σε περιοχή των Σερρών, όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ανήλικο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αστυνομικής έρευνας , από την 15η Ιανουαρίου 2021, διέρρηξαν επιπλέον τρία καταστήματα και ένα σπίτι σε περιοχές των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το Νοέμβριο του 2020 αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα σε περιοχή των Σερρών, η οποία εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ κατασχέθηκε και η παραπάνω βαριοπούλα που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο συνεργών του και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.