Κλειστές οι Ιρλανδικές διαβάσεις της Ροδόπης. Ορμητικοί χείμαρροι τις έχουν καλύψει με νερό και οποιοδήποτε προσπάθεια διέλευσης ακόμη και με μεγάλο όχημα εγκυμονεί βέβαιους κινδύνους. Πρόκειται για τις: Αγίας Μαρίνας, Ιμέρου, Μεσοχωρίου, Λοφαρίου, Ιασίου, Αετοκορυφής, Διώνης, Μωσαϊκού, Ηφαίστου, Γρατινής, Σκαλώματος, Αρριανών.

Μια ακόμη δύσκολη νύχτα θα περάσουν οι κάτοικοι της Κοινότητας των Αμαράντων,των οικισμών από Βάκο μέχρι Ίσαλο λόγω της έντονης βροχόπτωσης και τις υπερχείλισης -υποχώρησης των αναχωμάτων.

Ενώ, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι διερχόμενοι οδηγοί στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής Σαπών καθώς υπάρχουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Κλειστές είναι οι γέφυρες στην έξοδο της Κομοτηνής επί της Οδού Υψηλάντου. Επίσης, η γέφυρα στο χωριό Δοκός. Απροσπέλαστη ακόμη και με αυτοκίνητο η είσοδος στο χωριό Ίσαλος λόγω του μεγάλου όγκου νερού. Κλειστή και η παρα-εγνατία στον οικισμό του Φύλακα.

ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται να επιδεικνύουν οι διερχόμενοι οδηγοί ακόμη και εντός της Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα, από το Τέρμα της Φιλιππουπόλεως μέχρι και την διασταύρωση της Καρυδιάς, η μετακίνηση είναι ασφαλής μόνο από το δρόμο των Στρατοπέδων.