Για 5η συνεχόμενη χρονιά, οι  τρεις chef – κριτές του MasterChef, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής παγκοσμίως, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη μέσα στις κουζίνες. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης, που το θέλει πολύ αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Αν για κάποιους τα πράγματα στην κουζίνα φαίνονταν δύσκολα, τις προηγούμενες χρονιές, φέτος στο MasterChef 5, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού θα είναι ακόμα πιο απαιτητικοί.

Στο 2ο επεισόδιο, ένας υποψήφιος τραβάει την προσοχή των κριτών και ιδιαίτερα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο πριν ακουστεί η μαγική πρόταση: “ο χρόνος σας αρχίζει τώρα”!

Πολλά τα «θέλω», πολλά τα όνειρα, πολλά τα υλικά αλλά ο μαγειρικός πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και το αποτέλεσμα κρίνεται ουσιαστικά στη λεπτομέρεια.

Άραγε πόσο αποφασισμένοι έρχονται οι φετινοί μάγειρες και μαγείρισσες να «παλέψουν» για μια ποδιά, με όπλα τη δημιουργικότητα και τη φαντασία;

Κανένας δεν έχει θέση μέσα στον διαγωνισμό δίχως αυτά, κανένας δεν θα τα καταφέρει δίχως αντοχή!

Εκείνος ή εκείνη, που θα αντέξει, θα προκριθεί.

Θριαμβευτική πρωτιά για το MasterChef 5 στην πρεμιέρα του!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 5 (Σάββατο 23.1) κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, που του χάρισε με άνεση και μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα, την πρώτη θέσησε σύνολο και σε δυναμικό κοινό 18-54.

Tο MasterChef 5 σημείωσε μέσο όρο 35,5% στο σύνολο του κοινού, ενώ στο δυναμικό κοινό18-54, ποσοστό 42%! Σε τέταρτο μετάδοσής του έφτασε στο εντυπωσιακό 44,8% (18-54).

Χαρακτηριστικό είναι πως την πρεμιέρα του MasterChef 5παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό 3.300.000 τηλεθεατές!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.