Ταρώ 24/01 Κυριακή Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 24/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων .

Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Όταν βλέπετε τα πράγματα να αλλάζουν μ’ αυτό τον τρόπο, είναι επειδή η στιγμή είναι κατάλληλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε θύμα των περιστάσεων.

Εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν αυτό είναι που θέλετε. Μπορείτε να αποφασίσετε πότε, πού και πώς. Είναι το δικό σας κάλεσμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Μαθαίνετε συνεχώς. Μαθαίνετε να κάνετε πράγματα με τρόπο, που δεν είχατε ακολουθήσει ποτέ πριν. Κι αυτή, είναι επινοητική σκέψη!

Είναι μια υπέροχη στιγμή δημιουργικότητας…γι’ αυτό μην τη σπαταλάτε στα κοινωνικά μέσα ή σημειώνοντας πράγματα σε ένα βιβλίο. Στην πραγματικότητα, προσπαθήστε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. ΖΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Αυτό είναι δύσκολο! Η διαχείριση του χρόνου και των πόρων σας δεν θα είναι ποτέ εύκολη…αλλά τώρα έχετε μια σαφή ιδέα για το τι θέλετε και χρειάζεστε. Γι’ αυτό να είστε γενναία.

Καταπιαστείτε με τα δύσκολα πράγματα. Θα καταλάβετε, πως μόλις κάνετε τα πάντα με τον τρόπο που σας αρέσει…. τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν ομαλά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/01 Λόγια Γυναικών – Εντάσεις επικοινωνιακές

Ταρώ 24/01 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε. Υπάρχουν στιγμές που αποφασίζει το σύμπαν για σας. Ίσως δεν χρειαστεί καν να απορρίψετε μια προσφορά.

Θα αφαιρεθεί απλώς από τη ζωή σας… και όλη αυτή η αμηχανία που αισθάνεσθε θα εξαφανιστεί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/01 Λόγια Γυναικών – Εντάσεις επικοινωνιακές

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: άσος των ράβδων, ανάποδα

Δεν είναι η σειρά σας τώρα. Υπάρχουν φορές που πρέπει να κάνετε εσείς κάτι… αλλά αυτή τη φορά είναι καλύτερα να αφήσετε κάποιον άλλον να το κάνει. Ναι, μπορεί να μην το κάνει τόσο τέλεια όσο εσείς…αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι πως έχετε άλλα σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθείτε. Επομένως, αν πάψετε να αφιερώνετε το χρόνο και την προσοχή σας σε θέματα που δε χρειάζεται, θα διαπιστώσετε ότι είστε εκεί που ανήκετε. Κι αυτό είναι καλό!

Ταρώ 24/01 ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Επενδύστε στον εαυτό σας. Πρέπει να ξοδέψετε λίγα χρήματα για πράγματα που χρειάζεστε. Αφήστε τις δικαιολογίες.

Αν χρειάζεστε κάποια πράγματα, δεν είναι πολυτέλεια να τα αποκτήσετε. Επιπλέον, θα νιώσετε καλύτερα. Θα είστε πιο παραγωγική….και σε θέση να μην αναρωτιέστε και να μην ανησυχείτε για το πότε θα το έχετε. Έτσι η ζωή σας θα βελτιωθεί αμέσως.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Είναι άδικο ό, τι συνέβη… αλλά έγινε. Και τώρα τι; Μπορείτε να πάτε στο δικαστήριο ή να αποφασίσετε πως θα κόψετε δεσμούς μ’ αυτό το άτομο και θα προχωρήσετε.

Αν θέλετε να βγείτε από την αρνητική κατάσταση, κάντε το. Αλλά το πώς θα το κάνετε, εξαρτάται από εσάς. Μερικά πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε τέτοιου είδους υπονομεύσεις στη ζωή σας. Το σπίτι σας, δεν είναι τόπος για δράματα.

Αγνοήστε όσες καταστάσεις σπαταλάνε το χρόνο σας και σας εξαντλούν. Ηρεμήστε και ανακτήστε τον έλεγχό σας.

 

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος, ανάποδα

Τελικά τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Δεν έχει σημασία ποιος καθαρίζει το χάος που δημιούργησε κάποιος άλλος.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είστε τελικά απαλλαγμένη από το πρόβλημα. Σκουπίστε τα χέρια σας και συνεχίστε. Μην κοιτάτε πίσω. Έχετε ήδη σπαταλήσει αρκετό χρόνο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Σταματήστε να σκέφτεστε.. και αρχίστε να αισθάνεστε. Έχετε αφαιρέσει τα συναισθήματά σας από την εξίσωση… επειδή προσπαθείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτό που κάνετε θα λειτουργήσει.

Όμως, αυτή δεν είναι η προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε σ’ αυτή την περίπτωση. Πρέπει απλά, να δείξετε πίστη. Η λογική σας προσπαθεί να σας προστατεύσει, αλλά η καρδιά σας προσπαθεί να σας βοηθήσει να είστε αυθεντική, Τι από τα δύο θέλετε να είστε;

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/01 Λόγια Γυναικών – Εντάσεις επικοινωνιακές

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας. Κάποια πράγματα απλά δεν έχουν νόημα – ούτε στα χαρτιά, ούτε στις συζητήσεις – πουθενά.

Όμως βαθιά στην καρδιά σας, πιστεύετε πως είναι αλήθεια. Έρχεται λοιπόν μια στιγμή που πρέπει να ποντάρετε στις πιθανότητες. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσετε.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Προσπαθήστε να μην περιμένετε πολύ. Έχετε καθυστερήσει στην επίτευξη ενός στόχου, αλλά για ποιο λόγο; Φοβάστε πως οι άνθρωποι δεν βοηθούν;

Πρέπει να κάνετε πράγματα που εξελίσσουν τη ζωή σας. Υποσυνείδητα ίσως πιστεύετε πως έχετε το χρόνο να περιμένετε, αλλά η ζωή σας είναι εδώ στο παρόν.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν. Και αν αφήσετε τη στιγμή να περάσει, θα χάσετε. Λοιπόν, κάντε αυτό που φοβάστε…. και μην περιμένετε άλλο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο