Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, αναφορικά με την πρωτοβουλία αγάπης που πήρε η ίδια για την αποκατάσταση της εικόνας της Ιωάννας, η οποία είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι, αλλά και για το Survivor και το Nomads.

“Οι συνθήκες στα παιχνίδια επιβίωσης είναι πολύ πιο δύσκολες από ό,τι φαντάζεται ο κόσμος. Ο κόσμος δεν μπορεί να διανοηθεί, επειδή επίτηδες φυσικά δημιουργούν αυτές τις συνθήκες, πόσο επηρεάζει αυτή η ακραία πείνα πέρα από κάθε λογική. Κάποια στιγμή το εγκατέλειψα κιόλας, γιατί είπα ότι δεν αξίζει, οι συνθήκες του παιχνιδιού όπως ήταν στο δικό μας το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Survivor, είναι πιο αυθεντικό σαν κόνσεπτ. Δηλαδή, ο τρόπος επιβίωσης στο Survivor θεωρώ ότι θα έπρεπε να το είχα ζήσει, να το είχα περάσει. Για το δικό μας παιχνίδι δεν μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο, ήταν λίγο πιο φτιαχτό εκείνη την εποχή”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.