Σπάει τη σιωπή της για τον βιασμό της όταν ήταν 11 χρονών η αθλήτρια ιστιοπλοϊας

Η αθλήτρια για την οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου, επιβεβαιώνει σεε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι υπέστη στα 11 της χρόνια «βιασμό με όλο το νόημα» από τον τότε προπονητή της.

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ημουν 14 όταν το είπα. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. ‘Εφυγε βράδυ ο προπονητής», ανέφερε η αθλήτρια ιστιοπλοΐας μιλώντας αποκλειστικά στο OPEN TV.

Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», λέει η 2Ο ετών σήμερα αθλήτρια που παραμένει μέλος της Εθνικής Ιστιοπλοϊκής Ομάδας με παγκόσμιες διακρίσεις αλλά και φοιτήτρια.

«Είχαμε ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Επρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του Ομίλου, οι οποίοι απλά έθαψαν το θέμα. Απλά κοίταξαν να με διασύρουν σε ένα ολόκληρο χωριό».