Δωρεάν τεστ από το Δήμο Ελευσίνας σε καταστηματάρχες και υπαλλήλους

Θέλοντας να συμβάλει στην ομαλή επαναλειτουργία της τοπικής αγοράς καθώς και να διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την υγεία των καταστηματαρχών και των υπαλλήλων τους, ο Δήμος Ελευσίνας προσφέρει δωρεάν 500 test αντιγόνων έναντι του ιού SARS-COV.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ελευσίνας: «Η δωρεάν εξέταση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο Attiko Medihall.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον Εμπορικό τους Σύλλογο και να μεταβούν κατόπιν επικοινωνίας στο διαγνωστικό κέντρο.

Μπροστά στις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας και της υποχρέωσης που έχουμε όλοι να διατηρήσουμε την πόλη μας ασφαλή, ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει την προσπάθεια για την υγειονομική θωράκιση της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Απευθύνουμε συνεχή έκκληση προς όλους: το γεγονός ότι άρθηκε το lock down σε Ελευσίνα και Μαγούλα, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος της πανδημίας τελείωσε.

Συνεχίζουμε και τηρούμε πιστά τα μέτρα, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την συνέχεια της επαγγελματικής δραστηριότητας της πόλης μας».