Άγριες Μέλισσες: Υπάρχει μια βεντέτα ανάμεσα στον Προύσαλη και τον Βόσκαρη από παλιά

Ο Γιώργος Σουξές  o αγαπημένος ενωματάρχης Προύσαλης στις “‘Αγριες Μέλισσες” μίλησε στο “7 ΜΕΡΕΣ TV” και στον Γιάννη Βίτσα για όλα όσα θα  δούμε στην σειρά.

Έχει αντιληφθεί τον χαρακτήρα του Βόσκαρη ο Προύσαλης;
Ναι. Ο Προύσαλης καταλαβαίνει τα εγκλήματα που έχει κάνει ο Βόσκαρης. Τον ξέρει άλλωστε από παλιά. Είχαν μια αντιδικία στο παρελθόν, όταν συναντήθηκαν στις φυλακές ως δεσμοφύλακες και ο Προύσαλης έκανε καταγγελία εναντίον του για να τον διώξουν. Υπάρχει μια βεντέτα από τότε. Τον γνωρίζει πολύ καλά.

Η Ελένη θα του εξομολογηθεί όσα πέρασε από τον Βόσκαρη;

Γνωρίζει ότι η Ελένη έχει βασανιστεί πολύ από τον Βόσκαρη.

Θα συμμαχήσει μαζί της στον πόλεμο εναντίον του στις Άγριες Μέλισσες;
Θα συμπράξει μαζί της. Πιστεύει πως η Ελένη τιμωρήθηκε για ό,τι έκανε. Ολοκλήρωσε την ποινή της και βγήκε από τη φυλακή. Θεωρεί πως δεν πρέπει να την κατατρέχουν ως πρώην φυλακισμένη για όλη της τη ζωή.

Ο Βόσκαρης αρραβωνιάζεται τη Σοφούλα. Θα αποκαλύψει στον Τόλια το ποιόν του;
Όχι. Για αυτόν δεν είναι σωστό να μπερδευτεί στον γάμο της κόρης ενός συγχωριανού του. Άλλωστε έχει εξηγήσει έστω και επιδερμικά στον Τόλια όταν βρέθηκαν στο καφενείο ποιος περίπου είναι ο Βόσκαρης, αλλά εκείνος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Μεγαλοπιάνεται.

Θα ξεσκεπάσει τελικά τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες;
Δυστυχώς, ο Βόσκαρης τους προφυλάσσει. Σε πρώτη φάση δεν θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.