Ζώδια σήμερα 16/01 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 16/01 Κριός .

Εάν σκέφτεστε να γράψετε, να διδάξετε ή να ακολουθήσετε μια ανάλογη καριέρα, τώρα ήρθε η ώρα να εξετάσετε τις επιλογές σας. Σκέφτεστε γρήγορα και ξεκάθαρα. Αναζητήστε κάθε δυνατή πληροφορία που θα μπορούσε να ρίξει φως στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας επιλογής.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε με το ένα πόδι σε έναν άλλο κόσμο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ην σχέση σας με τους άλλους, καθώς αυξάνει την ευαισθητοποίηση σας. Επίσης, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά σε οποιαδήποτε δημιουργικό εγχείρημα. Μην αφήσετε τη μέρα να περάσει χωρίς να κάνετε αυτό το συναίσθημα να λειτουργεί για εσάς με κάποιο τρόπο.

 

Ζώδια σήμερα 16/01 Διδυμοι

Σήμερα μπορεί να δεχτείτε στο σπίτι σας ή να συναντήσετε έξω μερικά συναρπαστικά άτομα. Είστε ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης. Ένα μεγάλο κομμάτι των συζητήσεων σας θα αφορά υπολογιστές και άλλες μορφές τεχνολογίας ή ίσως σε αστρολογία ή άλλα θέματα πνευματικής φύσεως. Θα περάσετε καλά και θα μάθετε πολλά.

Ζώδια Καρκίνος

Μια συνάντηση μπορεί να λάβει χώρα στη γειτονιά σας σήμερα. Θα μπορούσε να είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που συνέβη στην κοινότητά σας εδώ και πολύ καιρό. Να περιμένετε ότι θα συναντήσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Απλά, προσέξτε μην κουραστείτε υπερβολικά και κρατήστε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.

Ζώδια σήμερα 16/01 Λέων

Σήμερα θα βάλετε τους υπολογιστές ή άλλες μορφές προηγμένης τεχνολογίας να δουλέψουν για εσάς. Θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας. Η σκέψη σας είναι αρκετά γρήγορη ώστε να μπορεί να κατανοήσει οποιοδήποτε νέο λογισμικό ή εξοπλισμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε με κάποιο τρόπο το εισόδημά σας.

Ζώδια Παρθένος

Νιώθετε ιδιαίτερα τολμηροί σήμερα και θα θέλατε να αποδράσετε με τον/την σύντροφο σας. Οι περιστάσεις δεν ευνοούν τα ταξίδια και τις εκδρομές αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον στο σπίτι σας. Μπορείτε να οργανώσετε το επόμενο μεγάλο ταξίδι σας για να έχετε κάτι να περιμένετε. Θα περάσετε υπέροχα.

Ζώδια σήμερα 16/01 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να υποδεχτείτε στο σπίτι σας μια ομάδα με την οποία μοιράζεστε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Θα είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, καθώς κάποια νέα μέλη θα μπορούσαν να γίνουν καλοί σας φίλοι. Θα κάνετε διάφορα σχέδια, που θα αφορούν μελλοντικές δραστηριότητες και ταξίδια αλλά και συναρπαστικές συζητήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Σκορπιός

Η επικοινωνία με τους φίλους σας θα εξελιχθούν πολύ καλά σήμερα. Έχετε ό, τι χρειάζεται για να εκφραστείτε ξεκάθαρα και ειλικρινά και να δώσετε πληροφορίες χωρίς να δημιουργήσετε σύγχυση. Οι ομαδικές δραστηριότητες και οι συνεργασίες θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή στέλνοντας e-mail.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα έρθει στην επιφάνεια ένα ταλέντο σε ένα καινούργιο πεδίο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη σύγχρονη τεχνολογία με κάποιον τρόπο ή γράψιμο, σχέδιο ή και τα δύο. Η επικοινωνία με άλλους θα είναι ζεστή, ευχάριστη, ανοιχτή και ειλικρινής. Να περιμένετε ότι τουλάχιστον μία από τις συνομιλίες σας να έχουν ως θέμα τις καλές τέχνες ή τα μεταφυσικά φαινόμενα.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι πνευματικές συζητήσεις θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Η σχέση σας με τον/την σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα ζεστές και οικείες σήμερα. Έχετε φιλοσοφική διάθεση, οπότε ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε μια διάλεξη. Να περιμένετε ότι νέες πληροφορίες θα έρθουν στο δρόμο σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια Υδροχόος

Η εξυπνάδα συνδυάζεται με τη διαίσθηση για να παράγει μια ιδιαίτερα διαφωτιστική ημέρα σε όλα τα επίπεδα. Οι ομαδικές δραστηριότητες αποδεικνύονται ικανοποιητικές, ειδικά αν συνεργαστείτε με κάποιον φίλο. Μπορεί να συναντήσετε καινούργια άτομα που είστε σίγουροι ότι ξέρετε, ίσως από μια προηγούμενη ζωή. Ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε αυτήν την πιθανότητα.

Ζώδια Ιχθύες

Οι ομαδικές δραστηριότητες αφιερωμένες σε πνευματικά ή ανθρωπιστικά θέματα θα μπορούσαν να αποδειχθούν ιδιαίτερα ικανοποιητικές σήμερα. Ενδεχομένως να γνωρίσετε μερικά καινούργια άτομα. Η σκέψη και η διαίσθησή σας είναι οξυμμένες και οι αλληλεπιδράσεις σας θα είναι ευχάριστες, ενδιαφέρουσες και ικανοποιητικές.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο