Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 41χρονου Πακιστανού, που σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και έγινε γνωστό μετά από μερικές ημέρες, χωρίς αρχικά να έχει βρεθεί το πτώμα.

Ο ίδιος ο δράστης υπέδειξε τον τόπο, στον οποίο είχε πετάξει το πτώμα του ομοεθνή του, που τον είχε δολοφονήσει άγρια, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στον Παλαμά Δοκομού Φθιώτιδας. Αφορμή στάθηκε διένεξη που προέκυψε για θέματα σεξουαλικής επίθεσης.

Πρόκειται για έναν 24χρονο, υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα ενώ προσπαθούσε να διαφύγει, χθες Πέμπτη από άνδρες της Αστυνομίας και ο οποίος ομολόγησε το άγριο έγκλημα που έκανε σε βάρος του 41χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τελικά χθες, μετά από την ομολογία του δράση.

Το κατακρεουργημένο πτώμα του 41χρονου άνδρα από το Πακιστάν, βρέθηκε κοντά στην καλύβα, όπου διέμεναν οι δυο άνδρες και καθώς έγινε γνωστό, ο λόγος του άγριου φονικού συνέβη μετά τον βιασμό του 24χρονου δράστη.

Μάλιστα αυτήκοος μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, επικοινώνησε με τις διωκτικές αρχές, λέγοντας ότι ο θύμα του έδειχνε μέσω εφαρμογής του κινητού με εικόνα και ήχο την σεξουαλική επίθεση σε βάρος του δράστη.

Μετά από την αποτρόπαια πράξη του θύματος, ο 24χρονος που δέχθηκε την σεξουαλική κακοποίηση, θέλησε να εκδικηθεί οπότε και ξέσπασε άγρια συμπλοκή μεταξύ των δυο ανδρών, που κατέληξε σε δολοφονία με σκεπάρνι. Στην καλύβα που διέμεναν υπάρχουν παντού ευρήματα καθώς και το φονικό «όπλο».

Μετά την πράξη της δολοφονίας ο 24χρονος δράστης προσπάθησε να κρύψει το πτώμα, το τύλιξε σε κουβέρτες το έδεσε και το πέταξε λίγα μέτρα μακρύτερα από το καλύβι, σε ένα ρέμα, στον παλιό δρόμο Παλαμά – Μακρολίβαδο.