Συγκλονίζουν οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό του εργαζόμενου στο Μετρό από δύο νεαρούς που τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με απίστευτη βιαιότητα , ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Ο άτυχος σταθμάρχης έχει τρία κατάγματα στη μέση(σπασμένη σπόνδυλοι) ένα κάταγμα στη μύτη και ένα στην κάτω γνάθο.

Ο διευθύνων Σύμβουλος Της ΣΤΑΣΥ Νίκος Χαιρέτας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως όλοι είναι σοκαρισμένοι από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες στην αποβάθρα του μετρό και υπογράμμισε ότι οι σταθμάρχες του κάθε σταθμού έχουν μέσα στην ευθύνη τους την εύρυθμη λειτουργία τους και την καθαριότητα τους οπότε και εκ των καθηκόντων του προέβη στην σύσταση στους νεαρούς. Ανέφερε επίσης ότι όλοι οι σταθμοί του Μετρό Φυλάσσονται με άνδρες security και αστυνομικούς που διατίθενται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά είναι αδύνατο να βρίσκονται παντού και ανά πάσα στιγμή.

Για κτηνώδη συμπεριφορά κάνει λόγο σε ανακοίνωση του, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τονίζοντας ότι οι δράστες θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στην δικαιοσύνη.