Προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις βροχοπτώσεις σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο  επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, κ. Μπάμπης Στεργιάδης, μιλώντας  στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, είπε ότι από την πρώτη στιγμή έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση μιας καθίζησης στα Κωνσταντινοπολίτικα, στη Θεσσαλονίκη, για τον καθαρισμό ρεμάτων στην περιοχή της Χαλκηδόνας προς Νεοχωρούδα, στο Άγκιστρο και την Γέφυρα αλλά και για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε δρόμο που αποκλείστηκε, λόγω της κακοκαιρίας, στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα και στον Δήμο Λαγκαδά. Έκλεισαν δρόμοι, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Μπογδάνα. Για την προστασία των πολιτών, έκλεισε τμήμα της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ηρακλείου, στο ύψος της ιρλανδικής διάβασης του χειμάρρου Μπογδάνα. Κλειστός είναι και ο επαρχιακός δρόμος Λαγκαδά – Ασσήρου, στο ύψος της γέφυρας.

Στη Βέροια, δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στο αστικό κέντρο, ωστόσο, έξω από την πόλη, έκλεισαν δρόμοι, ενώ πλημμύρισαν καλλιέργειες στον Δήμο Απόστολου Παύλου και στη Μελίκη.

Η κακοκαιρία έκανε αισθητή την παρουσία της και στην Νέα Αγχίαλο.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μετέφερε σε ασφαλές σημείο επιβάτες δύο ΙΧ που ακινητοποιήθηκαν, λόγω συσσώρευσης υδάτων, στο ύψος της παλιάς Εθνικής Οδού ΘεσσαλονίκηςΚιλκίς.

«Πρόκειται για το «γνωστό» σημείο της διασταύρωσης, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο όγκο υδάτων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ