‘Αφαντοι παραμένουν οι δράστες που συνεπλάκησαν με μαχαίρια και ρόπαλα και εν συνεχεία δολοφόνησαν 53χρονο πατέρα στις 18.40 χθες το απόγευμα, στην πλατεία του Άγιου Σώστη που ήταν γεμάτη κόσμο. ‘Ενας εκ των δραστών πυροβόλησε επτά φορές κατά του 53χρονου αλλοδαπού και των γιών του 21 και 27 ετών. Από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε στο πόδι 18χρονη.

Τα δύο παιδιά του 53χρονου θύματος, 27 και 21 ετών, τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο, πριν βγουν μαχαίρια και αρχίσουν οι πυροβολισμοί.

Ιδιοκτήτης καφετέριας περιγράφει την άγρια συμπλοκή η οποία και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας εντός του καταστήματος στο οποίο εισήλθαν τα δύο αδέρφια, ακολουθούμενα από ομάδα πέντε ατόμων.

‘Εξω από τη γνωστή καφετέρια της περιοχής οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό τον 53χρονο αλλοδαπό, ενώ οι τραυματίες με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εκτός από επτά κάλυκες, βρήκαν και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι των δραστών που διέφυγαν με ασημί αυτοκίνητο και αναζητούνται.

Από τις καταθέσεις των δύο παιδιών του θύματος οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους δολοφόνους.

ΕΡΤ1- Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης – Κώστας Παπαδόπουλος