«Επεισόδιο» με πιθανές παρενέργειες στην περαιτέρω λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας έγινε χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, όταν δύο γιατροί φέρονται να αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους παρότι το Νοσοκομείο εφημέρευε.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια κα Αγγελάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έμαθε για την αποχώρηση, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δύο γιατρούς για να ζητήσει να επιστρέψουν. Με τον έναν δεν τα κατάφερε με τον άλλον όμως επικοινώνησε και του ζήτησε να επιστρέψει

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις επέστρεψε ο ένας εκ των γιατρών, πήγε στο γραφείο της αναπληρώτριας διοικήτριας και φέρεται να υπήρξε λεκτική «επίθεση» εναντίον της.

Η ίδια, επικοινώνησε ακολούθως με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χριστόπουλο, αναφέροντας το περιστατικό και τι είχε προηγηθεί αυτού, και διατάχθηκε η μετακίνηση των δύο συγκεκριμένων γιατρών στο Νοσοκομείο Πύργου για την συνέχιση της εφημερίας τους, με αποτέλεσμα να σταματήσει την συγκεκριμένη μέρα η εφημέρευση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.