Ο ρόλος που μου πρότειναν στις “Άγριες Μέλισσες” ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala έδωσε η Ναταλία Τσαλίκη και μεταξύ άλλων  μίλησε και για τον ρόλο της μαντάμ Κούλας που ενσάρκωσε στις ” Άγριες Μέλισσες”.

“Εκείνη την εποχή είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά μόλις μίλησα με τον Λευτέρη Χαρίτο δεν χρειάστηκε να σκεφτώ περισσότερο. Ο ρόλος ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Τέτοιες προτάσεις σε έναν ηθοποιό έρχονται συνήθως μόνο από το θέατρο. Ήταν, λοιπόν, πολύ εύστοχη και έξυπνη τελικά όπως αποδείχτηκε η επιλογή του Λευτέρη Χαρίτου, συν του ότι οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που κινείται μεταξύ κινηματογράφου και τηλεόρασης…

Είχα πάνω από δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Θεωρώ βασική μου δουλειά το θέατρο. Όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν, έκανα θέατρο και δεν είχα την ευχέρεια να κάνω και τηλεόραση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αφιερώνομαι σε ένα πράγμα κάθε φορά και από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι απέρριψα και κάποια πρόταση τηλεοπτική που με ιντρίγκαρε. Η τηλεόραση στο εξωτερικό έχε γίνει πια τέχνη. Γίνεται κάτω από πάρα πολύ καλές συνθήκες. Μέχρι, λοιπόν, να γίνει κάτι τέτοιο κι εδώ, θα με αφορά κυρίως το θέατρο”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.