Η Ζήνα Κουτσελίνη γράφει: Οι πεταλούδες της ζωής μου…

0
40

Θα είναι πάντα ένας αγώνας για να κατακτήσουμε τα θέλω μας, να σημαδέψουμε το όνειρο, να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο εμάς.

Σκέφτηκα να σας γράψω κάποιες σκέψεις μου, που μέσα στον χρόνο που έρχεται θα τις αναλύσουμε περισσότερο και ξεχωριστά. Να μοιραστώ μαζί σας αλήθειες δικές μου. Να σας κινητοποιήσω το είναι σας, την ψυχή σας. Να σας προετοιμάσω για τυχόν απροσδόκητες αλλαγές που ίσως έρθουν. Να μας οχυρώσω με δύναμη.

Πάντα αγαπούσα τις πεταλούδες και τις ζωγράφιζα από παιδί. Τους έβαζα υπέροχα χρώματα, όπως η ζωή που θα ’θελα. Δεν με προβλημάτιζε που ζούσαν λίγο. Με μαγεύει που γεννήθηκαν για να πετούν.

Πόσοι από εμάς τολμήσαμε το πέταγμά τους, να ξεφύγουμε από τις λάθος πεποιθήσεις μας που μας καθηλώνουν και δεν μας προχωράνε στη ζωή. Αν μια μέρα τολμήσεις να πετάξεις, ίσως τα καταφέρεις για πάντα. Ίσως δεις τη ζωή που σου αξίζει, και ξεφύγεις από το σκοτάδι σου. Ένα πέταγμα αρκεί μερικές φορές για να δεις και να ζήσεις όσα δεν τόλμησες. Οι τοξικοί-χειριστικοί άνθρωποι που είναι κοντά μας, αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλουν να καταφέρουμε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.