Μία ακόμη ιατρός ξεκινά να εργάζεται, από τις 28 Δεκεμβρίου 2020, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, σύμφωνα με σύμβαση, που υπέγραψε με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Την σχετική ανακοίνωση κάνει ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, ο οποίος αναφέρει, ότι «η παθολόγος ιατρός κυρία Γ. Μαντέλη, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ασθενείς του Νοσοκομείου, θα αποτελέσει την 4ηιατρό της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου».

Ειδικότερα ο κ.Ακτύπης δήλωσε ότι:

«Σε πείσμα των επικριτών μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για ουσιαστική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Στη δίνη της υγειονομικής κρίσης μεριμνούμε για την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ενισχύουμε την παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας με μία ακόμη ιατρό-παθολόγο, την κυρία Γ. Μαντέλη.

Υπογραμμίζεται, πως τον Ιούλιο του 2019 η παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου είχε απομείνει με μόλις τρεις ιατρούς.

Να σημειωθεί επίσης πως, στο πρόγραμμα εφημεριών της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου μαζί με τους υπόλοιπους ιατρούς της παθολογικής συμμετέχει και η ιδιώτης ιατρός κυρία Σπίνου Μαρία μετά από σύμβαση που υπέγραψε την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, που δεν παύει να αγωνίζεται για την ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας».