Η Χρονοπούλου ήταν πολύ του βιβλίου, μπορεί να ήμασταν στα καμαρίνια και να είχαμε στήσει μια κουβέντα και η Μαίρη κρατούσε πάντοτε μπροστά της ένα βιβλίο

Συνέντευξη στο  “Λοιπόν” και στη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη έδωσε η Μαίρη Χαλκιά και μίλησε για τους ηθοποιούς με τους  οποίους συνεργάστηκε στην αγαπημένη  ταινία “Γοργόνες και μάγκες”.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τη Μαίρη Χρονοπούλου;

Με τη Μαίρη, εκτός της ταινίας, είχαμε δουλέψει και στο θέατρο. Ήταν μια γυναίκα διανοούμενη και μορφωμένη, με άψογη συμπεριφορά απέναντι σε όλους και αγαπούσε πολύ τα νέα παιδιά. Δεν είχα να της προσάψω ποτέ κάτι άσχημο. Ήταν πολύ του βιβλίου, μπορεί να ήμασταν στα καμαρίνια και να είχαμε στήσει μια κουβέντα και η Μαίρη κρατούσε πάντοτε μπροστά της ένα βιβλίο, είχε παιδεία.

Κεφάλαιο Μάρθα Καραγιάννη. Πώς ήταν;

Σπουδαία ηθοποιός και άνθρωπος, ήταν μια γυναίκα έξω καρδιά. Τι να πω, αυτοί οι ηθοποιοί ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον, μιλούσε η ανθρωπιά τους πάνω από όλα και μετά το ότι ήταν σπουδαία ονόματα στον χώρο του κινηματογράφου, μάλλον δεν το είχανε συνειδητοποιήσει ή δεν έδιναν σημασία σε αυτό. Δεν υπήρχαν τότε οι σελέμπριτις όπως τώρα. Δεν ξέρω καν τι εννοούν τώρα με αυτόν τον όρο… Τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι; Γιατί οι άνθρωποι της υποκριτικής δεν νομίζω ότι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.