Κέρκυρα: Στα χέρια της αστυνομίας 62χρονος με 320 κιλά κάνναβης

Στα ίχνη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στη χώρα μας βρέθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κέρκυρας, άνδρες της οποίας κατάσχεσαν σήμερα τα ξημερώματα τεράστια ποσότητα επεξεργασμένου και συσκευασμένου χασίς.

Συνολικά, βρέθηκαν 72 νάυλον συσκευασίες που περιείχαν περισσότερα από 320 κιλά κάνναβης, την ώρα που ένας 62χρονος αλλοδαπός επιχειρούσε να τα μεταφέρει στο αυτοκίνητό του προκειμένου να τα διοχετεύσει στην τοπική και όχι μόνο αγορά.

Τα ναρκωτικά είχαν προηγουμένως πετάξει σε ερημική παραλία στην περιοχή της Δασιάς στη βορειοανατολική Κέρκυρα συνεργοί του 62χρονου με τζετ σκι που σε ελάχιστο χρόνο επέστρεψαν στις Αλβανικές ακτές.

Η κατάσχεση των ναρκωτικών και η σύλληψη του διακινητή ήταν αποτέλεσμα πολύμηνων ερευνών, για τον εντοπισμό των μελών οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης με δράση στη βορειοανατολική ακτογραμμή.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ακόμα νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης περίπου μισό κιλό καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών συνεχίζονται, ενώ ο 62χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης